12 Ocak Pazartesi Kar Tatili Olan İller; Yarın Hangi İllerde Okullar Tatil

12 Ocak Pazartesi Kar Tatili Olan İller; Yarın Hangi İllerde Okullar Tatil

12 Ocak Pazartesi Kar Tatili Olan İller; Yarın Hangi İllerde Okullar Tatil? Kar tatili olan illeri turkiyeegitim.com olarak yayınlayacağız.

Geçtiğimiz hafta kar tüm yurdu etkisi altına almıştı...
Başta İstanbul , Ankara gibi büyükşehirlerimiz olmak üzere yurdun dört bir yanında 3-4 gün süreyle okullarımız kar tatili ilan edildi... Kar yağışı hala bazı illerimizde etkisini sürdürüyor. Ankara ilinde hafta sonuda kar yağışı devam etti. 

Özellikle Doğu anadolu , iç anadolu ve karadenizin bazı kısımlarında hala kapalı köy yolları bulunuyor. Bolu , Yozgat , Sivas , Kastamonu , Kütahya , Afyon başta olmak üzere birçok ilimizde kar etkisini hala hissettiriyor... Geçtiğimiz hafta aynı gün içerisinde 41 ilimizde kar tatili ilan edildiği gün oldu... Özellikle İstanbul Valililiğinin 2 gün kar tatili vermesi bir anda İstanbul Valisini çocuklar nezdinde popüler yaptı... 

Ankara ilinde 3 gün arka arkaya kar tatili ilan edilmeside öğrencilerin yüzünü güldürdü... 

12 OCAK PAZARTESİ HANGİ İLLERDE KAR TATİLİ İLAN EDİLECEK 
Geçtiğimiz hafta illerde kar tatili ilan edilmesine , eski Bakanlardan Hüseyin ÇELİK'ten eleştiri geldi. Kar Tatilleri konusunda Valilik ve Belediyelerin görevlerini yapmaları halinde tatile gerek olmadığı yönünde açıklamalara öğrenci ve öğretmenlerden çok sayıda tepki yorumu geldi..

12 Ocak Pazartesi günü kar tatili ilan edilecek illerimizi turkiyeegitim.com sitemizde güncel olarak vereceğiz... 

12 Ocak Pazartesi günü kar tatili olacak illerle ilgili hiçbir Valilik şu ana kadar resmi bir açıklama yapmadı...

İŞTE TATİL YAPILAN OKULLAR

GİRESUN

Kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerdeki köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

Öte yandan, kar yağışı ve tipi nedeniyle 6 Ocak salı günü ulaşıma kapanan Giresun-Şebinkarahisar-Sivas karayolu tek yönlü ulaşıma açıldı.

KARABÜK

Karabük'te, yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçenin yanı sıra Safranbolu ve Eflani ilçelerinde okullar yarın bir günlüğüne tatil edildi.

Ordu'da beş gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle iki ilçede yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

ORDU

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede etkili kar yağışı sonrası Akkuş ve Gürgentepe ilçeleri genelinde okullara yarın ara verildi.

Yetkililer diğer ilçelerde kapanan mahalle yollarının Ordu Büyükşehir Belediye ekiplerince açıldığı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.