2. kez sınava dayalı md. yrd. ve md. bşyrd. görevlendirmesi yapılmalıdır

2. kez sınava dayalı md. yrd. ve md. bşyrd. görevlendirmesi yapılmalıdır

Bilindiği üzere, MEB tarafından eğitim kurumlarında münhal bulunan müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılığı kadrolarına yazılı sınav sonucuna göre görevlendirme işlemleri gerçekleştirilmiştir.

Türk Eğitim-Sen, MEB'e gönderdiği yazı ile 2. kez yönetici görevlendirme işlemi yapılmasını talep etti. İşte o açıklama:

Bilindiği üzere, MEB tarafından eğitim kurumlarında münhal bulunan müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılığı kadrolarına yazılı sınav sonucuna göre görevlendirme işlemleri gerçekleştirilmiştir. Ancak halen müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumları bulunmaktadır. Yazılı sınavda başarılı olan ve bu süreçte görevlendirmesi yapılmayan müdür yardımcısı ve müdür başyardımcısı adayları, ihtiyaç bulunan eğitim kurumlarına ikinci bir atama yapılması hususunda beklenti ve taleplerini Sendikamıza iletmektedirler.

 

Türk Eğitim Sen olarak sendikamıza gelen talepler doğrultusunda Bakanlığa gönderdiğimiz yazıda, halen boş bulunan müdür yardımcısı ve müdür başyardımcısı kadrolarına yazılı sınav sonucuna göre ikinci bir görevlendirme yapılması suretiyle eğitim kurumlarındaki yönetici ihtiyacının karşılanması hususunda talepte bulunduk. 

 

İlgili yazımız için tıklayınız 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum