2015 Kasım Ayı Memur Maaş Bordrosu Tıkla Maaşını Öğren

2015 Kasım Ayı Memur Maaş Bordrosu Tıkla Maaşını Öğren

E-Bordro sayesinde ne kadar net maaş aldığınızı, maaşınızda ne kadar kesinti olduğunu ve maaşınızda ne kadar eklenti olduğunu öğrenebilirsiniz. Daha öncesinde maaş bordrosu almak için maliye kurumuna gitmeniz gerekirken gelişen internet teknolojisi sayesi

2015 yılı memur maaşları ne kadar olacak?E bordro memur maaşları sorgulama E bordro memur maaşı sorgulama ekranı  Memur maaşlarına ne kadar zam yapıldı Memur maaşı nasıl öğrenilir Memur maaşları ne kadar ? E bordro memur maaşı sorgulama sistemi nasıl kullanılır merak edenler için sayfamızda gerekli bilgileri aktarıyoruz.

E bordro ile zamlı maaş ne kadar oldu öğrenebilirsiniz.E bordro kullanarak  maaşlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.E bordro kullanabilmek için yapmanız gereken  TC kimlik no ,mumuriyet sicil no,emekli sicil no gibi bilgileriniz olacaktır.E bordro nasıl kullanılır?2015 yılı itibarı ile memur maaşlarında artışlar yapıldı.Çok fazla olmasada bu maaş zamları hakkında sileri haberdar etmek istiyoruz.
E Bordro Memur Maaşı Sorgulama

 

E-BORDRO MAAŞ SORGULAMA İÇİN

https://ebordro.muhasebat.gov.tr

Yukarıda verdiğimiz linke tıklayarak  maaş sorgulayacağınız ekrana yönlendirilmenizi bekleyin.Bu sayfda karşınıza çıkacak olan yerleri doldurmlısınız.Emekli sicil no ve memuriyet sicil no istenecektir.Ancak bu bilgilerin tanıtılması gerekmektedir aksi halde giriş yapamazsınız. Bu bilgileri sisteme tanıtmak için kişilerin kendi kurum mutemetlerine müracaat ederek bu eksik bilgileri muhasebe birimi tarafından düzelttirmeleri gerekmektedir. Ancak bu şekilde E-Bordro sistemine girerek maaş bordrosu alınabilir.

E-Bordro açıklamalarının en alt paragrafında yer alan kısımda ise, E-Bordro sistemine bu bilgilerin sisteme tanımlı olmadığı için giremeyen kişiler, eksiklerini düzelttikleri halde maaş bordrolarını alamıyorlarsa, kbs@muhasebat.gov.tr adresine e-posta göndermeleri gerektiğidir. Ancak bu mail adresine sadece E-Bordro uygulamasını kullanarak maaş bordrosunu alamayan kişiler e-posta gönderebilirler.

E bordroya giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan açıklama sayfasını kapatın ve ekranda sizden istenen TC kimlik numarası ,memuriyet numarası, emekli sicil numaranız, ay, yıl ve güvenlik kodu istenmektedir. Öncelikle bu bilgilerinizi eksiksiz girmeniz gerekiyor. Sizden istenen ay ve yıl boşluklarına, E-Bordro sisteminde hangi tarihin maaş bordrosunu görmek istiyorsanız o tarihleri işaretlemeniz gerekiyor. Yani bu ay ve yıl sizin işe giriş tarihiniz değildir. Tüm bunları girdikten sonra istihdam tipini de girerek ‘Gönder’ butonuna basmanız gerekmektedir.Bu işlemden sonra e bordro girişinin altında TC nonuz olan ve hemen altında tablo olan kısım gelecek.Orada görmek istediğiniz ay yıl  size gösterilmektedir. E-Bordro tablosunun en sağ sütununda ‘Bordro Al’ kısmı bulunuyor. Bu butona tıkladıktan sonra E-Bordro uygulaması sizler için maaş bordronuzu excel dosyası halinde bilgisayarınıza indirecek ve siz istediğiniz her an bu bordroya ulaşabileceksiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.