2016 Açığa Alınan Tüm Öğretmenleri Listesi MEBBİS giriş ekranı

2016 Açığa Alınan Tüm Öğretmenleri Listesi MEBBİS giriş ekranı

MEBBİS giriş ekranlarına ulaşarak 2016 yılında açığa alınan tüm öğretmenlerin listesine ulaşabilirsiniz. Peki 2016 yılında kaç öğretmen açığa alındı. İşte MEBBİS giriş ekranı ve detayları

Binlerce insanın en çok merak ettiği konuların başında MEBBİSöğretmen giriş ekranı geliyor. Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında MEB tarafından yapılan 2 bin 800 öğretmen açığa alım sonrası kimlerin açığa alındığını öğrenmek isteyenler MEBBİS giriş ekranlarını merak ediliyor. Peki MEBBİS ekranlarına nasıl erişilir. İşte MEBBİS öğretmen giriş ekranı ile açığa alınan öğretmenlerin isimleri.

MEBBİS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MİT'ten gelen Bylock listesine göre açığa alınan öğretmenlerin listelerinin bugün illere gönderildiği belirtildi. Bugün illere gönderilen 2800 kişilik liste ile birlikte , FETÖ'den hakkında işlem yapılan öğretmen sayısı 40.000 oldu.

Milli Eğitim Bakanlığına ve diğer Bakanlıklara Bylock listeleri geldikçe açığa almaların ve ihraçların devam edeceği kaydedildi.

Açığa alınan 3 bin 400 öğretmen göreve iade edildi

Açığa alınan öğretmenlerden 3 bin 400'ünün göreve iade edildiği öğrenildi. Göreve iade edilen öğretmenlerin 606'sının İstanbul, 149'unun İzmir, 19'unun ise Ağrı'da olduğu belirtiliyor. İade açıklamasını Türk Eğitim sen Genel Başkanı İsmail Koncuk yaptı. Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da doğruladı.

Açığa alınan 153 öğretmen daha görevine iade edildi

Sakarya Valiliği tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturmada 670 öğretmen açığa alındı. 

Öğretmenlerle ilgili olarak yapılan araştırma sonrasında "FETÖ" ile bağlantısı olmadıkları belirlenen öğretmenler için görevlerine iade kararı alındı. 

2 hafta önce 42 öğretmen görevlerine iade edildi. Durumları araştırılan öğretmenlerden 111'i için daha iade kararı verilirken, görevlerine iade edilen öğretmen sayısı 153'e yükseldi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.