2016 Ekim ayı E-bordro memur maaşı sorgulama 2016 | Maliye Bakanlığı son dakika haberi

2016 Ekim ayı E-bordro memur maaşı sorgulama 2016 | Maliye Bakanlığı son dakika haberi

Ekim 2016 memur maaş bordrosu sorgulama erkanı son günlerde memurlar tarafından merak konusu oldu. Memurlar e-bordro Ekim ayı maaş bordrosu sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberimizden merak ettiğiniz Ekim ayı e bordro sorgulama ve diğer işlemlerinizi kolayıkla yapabilir kurum tarafından yapılan son dakika açıklamalarını bulabilirsiniz. Memur maaşları ile vatandaşlarında en çok merak ettiği konulardan biri Maliye Bakanlığı e bordro sorgulama işlemleri oldu. Kişi bordrosunu öğrenmek için ilk olarak yapmanız gereken işlem aşağıda sizlerle paylaşmış olduğumuz bağlantı adresine tıklamanızdır. Bağlantı adresine tıkladıktan sonra karşınıza Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü sayfası açılacaktır. Bu sayfada ilk olarak T.C. kimlik numaranızı giriniz. İşte konu hakkında detaylar...

2016 Ekim ayı e-Bordro maaş sorgulama için yapmanız gereken işlemleri görsellerle birlikte haberimizden takip edebilirsiniz. Ekim ayı için e-Bordro maaş sorgulama işlemlerini yazımızda yer alan linkten yapabilir sorgulama nasıl yapılır bulabilirsiniz. Kişi bordrosunu öğrenmek için ilk olarak yapmanız gereken işlem aşağıda sizlerle paylaşmış olduğumuz bağlantı linkine tıklayarak kolaylıkla sorgulama ekranına ulaşmanızdır. E-devlet üzerinden sorgulama işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Açılan sayfada yer alan TC kimlik numarası kısmına doğru bir şekilde vatandaşlık numaranızı girmeniz gerekmektedir. Sizde vermiş olduğumuz linkten e-Bordro sorgulaması yapabilir Maliye Bakanlığı 2016 Ekim ayı işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Kamu kurumlarında çalışan 657 sayılı Devlet Memurları kanununa tabi SGK 4A kapsamındaki devlet memurlarının 15 Ekim 2016 tarihli memur maaş E-bordrosu sorgulama ekranı açıldığı andan itibaren heberimizde bulabilirsiniz.

E-BORDRO NETTE

Kişiler önceden bir işlem yapmak için işlem yapacakları daireye gider, o dairede saatlerce sıra bekler ve işlemlerinde bir hata olduğu zaman tüm bunları tekrarlamak zorunda kalırlardı. Şimdi ise bu zorlukları yaşamalarına hiç gerek yok çünkü internet üzerinden çok basit işlemler ile istediklerine ulaşmaları mümkündür. Kişilerin internet üzerinden kolaylık ile yapabildiği işlemlerden bir tanesi kişi bordrosu işlemidir. Bizlerde yazımızda kişi bordrosu sorgulama yani E-Bordro sorgulama işlemi internet üzerinden nereden nasıl yapılır kısa ve en kolay şekilde görseller ile de destekleyerek anlatacağız.

BORDRO ÖĞRENME

Kişi bordrosunu öğrenmek için ilk olarak yapmanız gereken işlem aşağıda sizlerle paylaşmış olduğumuz bağlantı adresine tıklamanızdır. Bağlantı adresine tıkladıktan sonra karşınıza Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü sayfası açılacaktır. Bu sayfada ilk olarak T.C. kimlik numaranızı giriniz. Ardından memuriyet sicil numaranızı giriniz. Sonra emekli sicil numaranızı gerekli yere giriniz. Daha sonra ise yıl, ay ve istihdam tipini seçiniz. Ardından sizin ve sistemin güvenliği için yapılmış olan resimdeki güvenlik anahtarını yandaki kutucuğa yazınız. Son olarak ise gönder butonuna tıklayınız. Tüm bu işlemleri görsellerle de destekleyerek anlattığımız gibi uygularsanız işleminizi başarılı bir şekilde yapmış olacaksınız.

E BORDRO SORGULAMA NASIL YAPILIR?

E-Devlet üzerinden yapacağınız bu işlemde E-Devlet şifrenizi PTT şubelerinden alabilirsiniz. Daha sonra aşağıdaki bağlantı adresine tıklıyoruz. Açılan sayfada ilk yapmanız gereken kimlik doğrulamasıdır. Daha sonra T.C. kimlik numaramızı ve E-Devlet şifremizi giriyoruz. Sisteme giriş yap butonuna da tıklayarak işlemimizi tamamlıyoruz.

E-BORDRO SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN...

Ekim 2016 memur maaş bordrosu sorgulama erkanı son günlerde memurlar tarafından merak konusu oldu. Memurlar e-bordro Ekim ayı maaş bordrosu sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KESİNTİLERİ İNCELEYİN

Bir meslek sahibi olmak için küçük yaşlardan beri çalışmalara başlarız. İyi bir mesleğimiz olsun diye küçük yaşlarda gerekli olan bütün sınavlara gireriz. Sınavlardan almış olduğumuz puanlara göre okuduğumuz bir bölüm ile ilgili mesleklerimiz olur. Bir işe başlar iken bizlerin dikkat etmesi gereken bazı konular bulunmaktadır. İşe başlarken konuşulmakta olan maaş konusu da bu konular arasından en önemlisidir. Maaş alma konusunda yapmamız gerekmekte olan çok sayıda bir işlem bulunmaz. Bunun için de bizler ne zaman maaş alacağımızı ve de ne zaman ne kadar tutar alacağımızı çokça merak ederiz. O zaman ise meslek sahibi olmak için çalıştıktan sonra girdiğimiz işte hak ettiğimiz ücreti de merak ederiz. Seneler geçtikçe bazı zamanlarda almış olduğumuz maaşlarda bazı eksiklikler olmuş olabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.