2016 Şubatta Özür Grubu Tayini İsteyecekler Dikkat  ! ! !

2016 Şubatta Özür Grubu Tayini İsteyecekler Dikkat ! ! !

2016 Şubatta Özür Grubu Tayini İsteyecekler Dikkat ! ! ! 2016 şubat özür grubu yer değiştirme takvimi

2016 şubat özür grubu yer değiştirme takvimi

Birinci Aşama
Başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci: : 7-13 OCAK 2016

İkinci Aşama
Tercihlerin Yapılması ve Onay Süreci: 18- 21 Ocak 2016

Atamalar: 25 Ocak 2016

Tebligat ve İlişik Kesme İşlemleri: 26 Ocak 2016'dan itibaren

 

Takvimde de belirtildiği gibi Önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren tercih işlemleri başlayacak. Özür grubu tayini isteyecek öğretmenler il emri ve ilçe emri konusunda herhangi bir bilgiye sahip olmadıkları için tercih konusunda ne yapacaklarını bilememektedir.

Özür grubu yer değiştirmeye başvuracak arkadaşlara birkaç uyarıda bulunmak istedik. Arkadaşlar özür grubu kılavuzunda il ve ilçe emri verildiği belli olmaz bundan dolayı il ve ilçe emrinin verilmediği düşüncesine kapılmayın.

Milli Eğitim Bakanlığı son birkaç yıldır özür grubu tayinini yapar bitirir daha sonra 41. Tercihi işaretleyip te yerleşemeyenler için il ve ilçe emri uygulamasını yapar ve tayini çıkmayan öğretmenleri özrünün bulunduğu il veya ilçe emrine atar. Yani özrü ilde ise ile ; ilçe de ise ilçeye atar.

Bundan dolayı özrünüzün bulunduğu ilçedeki bütün okulları yazdıktan sonra 41. Tercihi mutlaka işaretleyin işaretlemediğiniz takdirde il ve ilçe emrinden faydalanamayacaksınız.

Peki il ve ilçe emrine atanan öğretmenler ne olmaktadır. İl ve ilçe emrine atanan öğretmenler bulunduğu ilçede isteği doğrultusunda boş normlara atanmaktadır şuana kadar il ve ilçe emrindekileri mağdur eden milli eğitim müdürlüğü olmamıştır. Bundan dolayı sizlere tavsiyemiz mutlaka 41. Tercihi işaretleyin .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.