2017 Mayıs Maaş Bordrosu Yayımlandı

2017 Mayıs Maaş Bordrosu Yayımlandı

Devlet Memurlarının 2017 yılı Mayıs ayı memur maaş bordroları e-Devlet üzerinden yayımlandı. Kamu personelleri 2017 yılı Mayıs ayı maaşlarını türkiye.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekler.

Mayıs ayı memur maaş bordroları e-Devlet üzerinden yayımlandı. Kamu personelleri 2017 yılı Mayıs ayı maaşlarını türkiye.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekler. e-Devlet'e giriş yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

E-Devlet üzerinden maaş bordro hizmetinden sadece kadrolu memurlar yararlanabiliyor. e-Devlet üzerinden 657'ye tabi 4/B'li sözleşmeli personel ile 4/C'li geçici personeller maaşlarını göremiyorlar. Daha önce Maliye Bakanlığının Muhasebat sistemi üzerinden yayımlanan e-bordro artık sadece e-Devlet üzerinden görüntülenebiliyor.

Memurlar 2017 Mayıs ayı maaş bordrolarına şu andan itibaren ulaşabilecekler. Memurlar e-Bordro üzerinden sadece kendi maaşları görebiliyorlar. Geçmişe dönük maaşlar, SGK ve emeklilik kesintisi, asgari geçim indirimi miktarı ve diğer kesinti ile ek ödemelerin tüm ayrıntıları da görebilirler. E-Devlet girişi yaparak maaş bordronuzu görüntülemek için  TIKLAYINIZ.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.