3Bilgi ‘On Parmak Kursu’na Yoğun İlgi

3Bilgi ‘On Parmak Kursu’na Yoğun İlgi

3Bilgi ‘On Parmak Kursu’na Yoğun İlgi

Başkent’te 5 ayrı dalda yaklaşık 30 ayrı alanda kurs eğitimi veren 3Bilgi Eğitim Kurumları, şimdi ise yıl boyunca Zabit Katibi adaylarına ‘On Parmak F Klavye Kursu’ vererek, eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. F Klavye kurslarında öğrencilerine 3 dakikada en az 90 kelime yazdırmayı hedeflediklerini kaydeden 3Bilgi Eğitim Kurumları Yöneticisi Mesut Karaağaç, “Kursumuza gelen herkes 90 kelime yazıyor. Bizim amacımız 120-150 kelime yazdırabilmektir” dedi.

Zabıt Kâtipliği sınavına bir program üzerinden ya da kitaptan çalışabilineceğini belirten Karaağaç, “Disiplin altında çalışmak çok önemlidir. Özellikle evde çalışmak için zamanı olmayanların şiddetle kursa gitmelerini öneriyoruz. 2014 Eylül döneminde 500 öğrencimiz sınava girdi. Bu sınavlardan 3Bilgi Eğitim Kurumları yüzde 85 başarı sağladı” dedi.

Ankara’da en çok tercih edilen ‘On Parmak F Klavye’ eğitimi verdiklerini ifade eden Karaağaç, “Öncelikle 3Bilgi hiçbir öğrencisine para gözü ile bakmaz. Öğrenci kaydını yaptırsın gerisi kolay diye de düşünmeyiz. Biz kayıt esnasında tüm öğrencilerimize gerekli bilgileri verip farkımızı anlatıyoruz. Başta konuştuğumuz şeylerin hayata geçtiğini gören öğrencilerimizde başkalarına tavsiye ediyor” dedi.

Karaağaç, 3Bilgi On Parmak F Klavye Kursu’nu bir adım öne çıkaran detayları ise şöyle ifade etti: “Öğrenciler 3 dakikada en az 90 kelime yazmadan kurstan ilişiği kesilmiyor. Eğitimini tamamlayan öğrenciler sınav tarihine kadar her hafta ya da iki hafta da bir genel durumu kontrol açısından tekrar derse alınıyor. Sınav döneminde, sınav danışmanlığı yapılıyor. Ankara’da ilk kez MEB Onaylı On Parmak Hızlı Klavye Kullanma sertifikasını veriyor. On Parmak Kursu alan öğrenciler, Zabıt Kâtipliği sınavında istenilen Bilgisayar İşletmenlik Sertifikası’nın kursunu ücretsiz alabiliyor. Bunların haricinde öğrenciler ile bire bir ilgileniliyor ve haftanın her günü’de ders yapılıyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.