4 İlimizde Okullara Kar Tatili - Yarın okullar tatil mi

4 İlimizde Okullara Kar Tatili - Yarın okullar tatil mi

Okullara Kar Tatili - Yarın okullar tatil mi? İşte 14 Aralık Çarşamba Günü Okulların Kar Nedeniyle Tatil Olduğu İller:

Okullara Kar Tatili - Yarın okullar tatil mi? İşte 14 Aralık Çarşamba Günü Okulların Kar Nedeniyle Tatil Olduğu İller:

ORDU

Ordu’nun Akkuş ilçesinde etkili olan kar ve soğuk hava sebebi ile taşımalı eğitim yapan okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.
Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Akkuş ilçemizde 14 Aralık Çarşamba günü taşımalı eğitim yapan okullarımızda 1 gün süre ile eğitim öğretime ara verilmiştir” denildi.

SAKARYA

Sakarya'da yarın kar yağışı nedeniyle il genelinde taşımalı sisteme bir gün ara verildi. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş yaptığı açıklamada, meteorolojinin verilerine göre 14 Aralık Çarşamba günü Sakarya'da kar yağışı beklendiğine dikkat çekerek, "Kar yağışı etkili olacağı için tedbir olarak taşımalı sistemle eğitime il genelinde 14 Aralık Çarşamba günü tatil kararı verdik" dedi. 

BİNGÖL

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve buraya bağlı köylerdeki okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

Öte yandan, yüksek kesimlerde kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Ulaşıma kapanan 10'u aşkın köy yolunun açılması için de ekiplerin çalışması sürüyor.

TUNCELİ

Tunceli'deki kar yağışı sebebiyle kentin Pülümür, Hozat, Mazgirt, Ovacık ve Nazımiye ilçelerinde yarın eğitime ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kent genelinde dün gece başlayıp halen etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla Pülümür, Hozat, Mazgirt, Ovacık ve Nazımiye ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın bir gün süreyle ara verildi.

Kent merkezinin yanı sıra Pertek ve Çemişgezek ilçelerinde ise eğitimin devam edeceği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum