5. Dünya Eğitim İnovasyonu Zirvesi

5. Dünya Eğitim İnovasyonu Zirvesi

Katar Vakfı olarak sizi, bu yıl 29-31 Ekim 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan, dünyanın eğitim konusundaki önde gelen forumu 5. Dünya Eğitim İnovasyonu Zirvesi (WISE) ile ilgili bilgilendirmekten mutluluk duyuyoruz.

29 – 31 Ekim 2013

Doha, Katar

5. Dünya Eğitim İnovasyonu Zirvesi (WISE)

Eğitimin Geleceğini İnşa Ediyoruz

 

Değerli Dostumuz,

 

Katar Vakfı olarak sizi, bu yıl 29-31 Ekim 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan, dünyanın eğitim konusundaki önde gelen forumu 5. Dünya Eğitim İnovasyonu Zirvesi (WISE) ile ilgili bilgilendirmekten mutluluk duyuyoruz.

 

Üç gün boyunca devam edecek olan etkinlikte:

 

·         100’ü aşkın ülkeden, aralarında eğitimcilerin, hükümet temsilcilerinin, STK’ların, iş dünyasındaki liderlerin ve sosyal girişimcilerin yer aldığı 1000’den fazla dünya çapında yenilikçi biraraya gelecek,

·         Açılış konuşmalarının, aydınlatıcı münazaraların, çalıştayların ve network etkinliklerinin yer aldığı 40’dan fazla oturum ile yeni fikirler ve trendler keşfedilecek,

·         ‘Massive Open Online Courses (MOOCs) eğitimi demokratikleştirebilir mi? Tutumlu Yenilikler: Daha azla nasıl daha çok başarıyı elde edebiliriz?’ gibi yeni trendler ve yaklaşımlar ele alınacak,

·         2013 WISE Eğitim Ödülü Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilecek olan 5. WISE Zirvesi’nde sahibini bulacak.

 

Facebook, Twitter ve Youtube’daki WISE hesaplarından dünyanın dört bir yanından gelen liderlerle gerçekleştirilecek olan sohbetlere katılabilir. 2012 Zirve’sinde öne çıkanları bu videodan izleyebilirsiniz.

 

Etkinlik programı Ağustos ayında size ulaştırılacaktır.

 

Ayrıntılı bilgi için:

Hacer Kalay – Strateji Tanıtım
0212 275 01 45 dahili: 18
hacerk@strateji.com

 

 

Dünya Eğitim İnovasyonu Zirvesi (WISE) Hakkında

Şeyh Mozah Bint Nasser Al Missned önderliğinde, Katar Vakfı tarafından 2009 yılında hayata geçirilen küresel ortak girişim WISE, kendini inovasyon üzerinden geleceğin eğitimini desteklemeye adamıştır. Misyonu 21. yüzyılda eğitim alanında karşılaşılan zorluklara dikkat çekmek, dünya ölçeğinde insanlar arasında diyaloğu geliştirmek ve sürdürülebilir çözümleri uygulamaktır. Bu misyon doğrultusunda, her yıl kanaat önderleri ve uzmanların eğitim alanındaki en iyi fikirleri ve uygulamaları paylaşabilecekleri uluslararası bir zirve düzenlenmektedir. İnovasyonu desteklemek ve gerçek bir değişimi hayata geçirmek amacıyla geleneksel eğitim kurumlarının ötesine geçen WISE, etkinliklerini tüm yıl boyunca devam ettirmektedir. 

www.turkiyeegitim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.