686 KHK ile MEB ihraç edilen 2 bin 585 öğretmenin isim listesi

686 KHK ile MEB ihraç edilen 2 bin 585 öğretmenin isim listesi

686 sayılı KHK 7 Şubat 2017 tarihli resmi gazetede yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığında meslekten ihraç edilen 2585 personelin isim listeleri için tıklayınız.

686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname 7 Şubat 2017 sayılı resmi gazetenin mükerrer sayısında yayınlandı. 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Olağanüstü Hal kapsamında bazı tedbirler alınması hakkında kanun hükmünde kararname ile Milli Eğitim Bakanlığında görevden ihraç edilen 2 bin 585 öğretmenin isim listesi yayınlandı.

686 sayılı KHK ile kamu görevinden çıkarılan kişilerin, mahkümiyet kararı aranmaksızın, rütbe veya memuriyetleri alınır ve bu kişiler görev yaptıkları teşkilata yeniden kabul edilmezler; bir daha kamu hizmetinde istihdam edilemezler, doğrudan veya dolaylı olarak görevlendirilemezler; bunların uhdelerinde bulunan her türlü mütevelli heyet, kurul, komisyon, yönetim kurulu, denetim kurulu, tasfiye kurulu üyeliği ve sair görevleri de sona ermiş sayılır.

686 sayılı KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar, varsa uhdelerinde taşımış oldukları büyükelçi, vali gibi unvanları ve müsteşar, kaymakam ve benzeri meslek adlarını ve sıfatlarını kullanamazlar ve bu unvan, sıfat ve meslek adlarına bağlı olarak sağlanan haklardan yararlanamazlar.

Liste için TIKLAYINIZ.

686-khk.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.