8. Sınıf Ortak Sınav  ve TEOG Sonuçları Açıklandı mı?

8. Sınıf Ortak Sınav ve TEOG Sonuçları Açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanması beklenen 8. Sınıf Ortak Sınav ve TEOG Sonuçları açıklandı mı? E-okul ve Ortak Sınav TEOG Sonuçları 2014 haberi

Günlerdir ne zaman açıklanacağı merak edilen TEOG sınavı Sonuçları ile ilgili gelişmeler;

2013-14 Eğitim Öğretim yılı takvimine göre 24 Ocak 2014 cuma günü karneler dağıtılacak ve karnelerin basımı için TEOG sınav sonuçlarının e-okul üzerinden sisteme girilmesi gerekiyor.

28-29 Kasım 2013 tarihlerinde TEOG Merkezi Ortak Sınavları  yapıldı, daha sonra bu sınava giremeyenler için 14-15 Aralık 2013 tarihlerinde mazeret sınavları yapıldı ve her iki sınavın sonuçları Ocak ayının ilk haftası açıklanacak denildi.

Ancak Ocak ayının 14. gününe gelmemize rağmen I. dönem TEOG sınav sonuçları henüz açıklanmadı.

Her an açıklanması beklenen sınav sonuçları için gözler MEB, OGES ve e-okul sayfalarında 2013 1.dönem merkezi ortak sınav sonuçlarının açıklanmasına çevrildi.

Ortaokul 8. sınıflar için bu yıl ilk defa 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde yapılan TEOG Merkezi Ortak Sınavları ve daha sonra 14-15 Aralık 2013 tarihinde yapılan mazeret sınavlarının sonuçları önümüzdeki günlerde  http://oges.meb.gov.tr   ve  http://e-okul.meb.gov.tr  adreslerinde açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.