Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

 

BİRİMİ

UNVANI

BÖLÜMÜ

DERECE

ADET

ARANAN NİTELİKLER

EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Profesör

(1, 2, 3)

Eğitim Bilimleri

1

1

Eğitim Programları ve Öğretim alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Mimarlık eğitiminde öğretme, öğrenme süreçleri ve öğrenen merkezli yaklaşımının uygulanması; eğitim ideolojileri ve eğitim programlarındaki değişimler, harmanlanmış öğrenme ortamları ve ders tasarımı konularında araştırma projeleri, ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlar yapmış olmak; ulusal ve uluslararası konferanslarda bildiriler sunmuş ve lisansüstü tezler yürütmüş olmak.

1 - Eğitim - öğretim %100 İngilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir.

2 - Tercihen dünyanın ilgili alanda prestijli ve önde gelen üniversitelerinden doktoralı olmak ve doktora sonrası teorik ve deneysel araştırma çalışmaları ve tecrübeleri bulunmak.

3 - Araştırma ve yayınları ile Üniversitemize ciddi katkı yapma potansiyeli bulunmak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.