Abdullah Gül'den Arınç'ın evine kritik ziyaret!

Abdullah Gül'den Arınç'ın evine kritik ziyaret!

Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan görüşmesi sonrası Ankara Beştepe’de bir sitede oturan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı evinde ziyaret etti. Ziyarete Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ile bir araya geldi. Gül ile Arınç arasındaki görüşmeye Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün de katıldı. Yaklaşık 2,5 saak süren toplantı sonrası ilk açıklama ev sahibi Bülent Arınç'tan geldi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile 3 saat süren sürpriz bir yemekte biraraya gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bülent Arınç ve bazı AK Partililer ile bir araya geldi. Gül'ün ziyaretine Hüseyin Çelik, Sadullan Ergin ve Nihat Ergün de eşlik etti. 

KULİSLERİ HAREKETLENDİREN BULUŞMA

Bülent Arınç'ın evinin bulunduğu siteye gazetecileri alınmazken, ilk gelen isim Nihat Ergün oldu. Hüseyin Çelik'in de katıldığı ziyarette Abdullah Gül için site etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Buluşmaya gelen son isim ise eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin oldu.

GÖRÜŞME 2,5 SAAT SÜRDÜ

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün arasında; Arınç'ın Ankara Söğütözü'ndeki evinde gerçekleşen görüşme sona erdi.

ARINÇ'TAN İLK AÇIKLAMA

Toplantının ardından konuşan Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ziyaretin dostane bir ziyaret olduğunu, görüşmenin kendileri için oldukça faydalı olduğunu söyledi. Habertürk'ten Sibel Erdem'e konuşan Arınç şunları söyledi:
"Farklı anlamlar yüklememek lazım. Dün Sayın Cumhurbaşkanı ile görüştüler, gündüz de Ankara'daydılar, akşam da ben davet ettim. Mesele bundan ibaret, dostane bir ziyaret. Bir araya geldik. Biz bu partinin kurucularıyız, iyi bir AK Partiliyiz, trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok."
"Erdoğan'a kırgın mısınız? Bu konu gündeme geldi mi?" sorusuna Arınç, "Hissi konulara girmemek lazım. Ben cevap verdim, edepli terbiyeli cevaplardır bunlar. Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır. Hükümetimizi ve ülke meselelerini görüştük, faydalı oldu" yanıtını verdi.

İnternethaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.