Açıköğretim'de sayılı günler!

Açıköğretim'de sayılı günler!

Anadolu Üniversitesi 'nin (AÜ) 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde açıköğretim , iktisat ve işletme fakültelerine yerleştirilen adayların internet başvuru ve kayıt işlemlerinin 28 Eylül'de sona ereceği bildirildi.

AÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS ) ile yerleştirilen adayların kayıt işleminin 10 Eylül'de başladığı hatırlatıldı.

Kayıt işlemlerinde kolaylık sağlanması amacıyla adayların ÖSYM 'ye verdikleri adreslerine bilgilendirme mektubunun gönderildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''İnternet başvuru ve kayıt süreci hakkında bilgi veren 'İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu' ile 'Öğrenci Kılavuzu'na http://www.anadolu.edu.tr adresindeki 'Açıköğretim', 'Kılavuzlar' linkinden ya da http://kayit.anadolu.edu.tr İnternet başvuru sitesinden ulaşılabilinmektedir. Açıköğretim Fakültesi bürolarımızın adreslerine http://www.anadolu.edu.tr 'Açıköğretim', 'Büro Adresleri' linkinden veya 444 10 26 numaralı telefondan ulaşılabilir. 28 Eylül'den sonra kayıt yapılmayacak ve mazeret kabul edilmeyecektir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.