AGD'den Eğitim Bir-Sen'e Ziyaret

AGD'den Eğitim Bir-Sen'e Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan ve Yönetim Kurulu, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’yu ziyaret etti.

Salih Turhan, çalışmaları hakkında Genel Başkan Ahmet Gündoğdu’yu bilgilendirdi. Emperyalizmin özellikle genç nesillere ırkçılık ve mezhepçilik yüklemesi yaptığına dikkat çeken Turhan, “Bu haçlı seferi Müslümanları iyice birbirine düşürmeyi, yeni nesilleri İslam’dan nefret ettirmeyi, toprak bütünlüğünü koruyabilen bir tek İslam ülkesi bırakmamayı hedefliyor. Bu tehlikeli oyuna karşı birlik olup, gençlerimizi ırkçılık ve mezhepçilikten uzak tutmalıyız” dedi.

 

Memur-Sen’in gençleri önceleyen, sorunlarıyla yakından ilgilenen bir emek örgütü olduğunu belirten Turhan, Genç Memur-Sen’in çalışmalarını da yakından takip ettiklerini söyledi.

 

 

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu ise, öncelikle gençlerde fetih ruhunu, fetih şuurunu canlı tutmak gerektiğini kaydederek, “Sultan Fatih’in maharetini, Akşemseddin’in marifetini bu zamana taşımalıyız. Fatih’e hayran olma, Akşemseddin’e öykünme kolaycılığından kurtulmalı, her gencin Fatih, her eğitimcinin Akşemseddin olabileceği bir iklim oluşturmalıyız. Genç-Memur-Sen’i, bu hedefe varmak için kurduk. Bütün Türkiye’de örgütlenen Genç Memur-Sen’le, çağın insanı, Kur’an’ın Müslümanı gençler yetiştireceğiz. Yeni Cemil Meriçler, Sezai Karakoçlar Mehmet Akif İnanlar, Seyyid Kutuplar, çağın İbn-i Sinaları, Gazalilerini ortaya çıkaracağız” şeklinde konuştu.

 

Görüşmenin ardından Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan’a ebru tablosu hediye etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.