Ahmet Özer'den Ankara Atatürk Lisesi'ne Ziyaret

Ahmet Özer'den Ankara Atatürk Lisesi'ne Ziyaret

Türk eğitim sendikacılığına önemli hizmetleri dokunmuş ve ilkeli sendikacılığın inşasında emeği olan Ahmet ÖZER; ülkemizin sayılı liseleri arasında sayılan, başarılı çalışmaları ile ülke gençliğinin çağın gerektirdiği donanımla yetiştirilmesini gaye edine

Türk eğitim sendikacılığına önemli hizmetleri dokunmuş ve ilkeli sendikacılığın inşasında emeği olan Ahmet ÖZER; ülkemizin sayılı liseleri arasında sayılan, başarılı çalışmaları ile ülke gençliğinin çağın gerektirdiği donanımla yetiştirilmesini gaye edinen Ankara Atatürk Lisesi’ni ziyaret etti.

Özellikle dershanelerin kapatılmasının ardından devlet liselerinde üniversite giriş sınavlarına hazırlık süreçleri ve okullarda açılan kursların konuşulduğu ziyarette, Ahmet Özer Ankara Atatürk Lisesi’nin YGS’de elde ettiği önemli başarıyı takdir ettiğini vurguladı. Devlet kursları vasıtasıyla öğrencilerin sınavlara hazırlanabilmiş olmalarına ve geçmiş yıllara nazaran daha büyük başarılara ulaşmalarının önemli olduğunu ifade eden Özer, bu başarının sınavlara hazırlık süreçlerinde normalleşmenin ayak izler olduğunu belirtti. Devlet liselerinin üniversite giriş sınavlarında başarılı olmasının eğitim dünyamız adına da önemli olduğunu vurgulayan Özer, bu başarının okulların başarılı olduğu hakikatini de ortaya çıkardığını ve öğretmenlerimizin emeğinin karşılığını almış olmalarının sevindirici olduğunu ifade etti. Her ne kadar SGK üyeliği de yapsa bütün benliğini okulların ve eğitim hayatımızın doldurduğunu belirten Özer, “Her zaman bir öğretmen olmayı sürdürdüm, toplumun gerçek mimarı bütün benliğini öğrencilerine adayan, bütün zamanının eğitime vakfeden öğretmenlerdir ve öğretmenlik en itibarlı meslek olarak gönlündeki yerini daima korudu” dedi.

Ahmet Özer'den Ankara Atatürk Lisesi'ne Ziyaret

Belirli eğitim programlarının uygulanacağı Proje okulların da konuşulduğu ziyarette Özer, böylesi başarılı okulların başarılarına katlayarak sürdürebilmeleri için fizikî donanım ve insan kaynağı bakımından daha iyi olanaklara kavuşturulmasının önemli olduğunu söyledi. Fırsat ve imkân oluşturulduğunda devlet okullarının Türk eğitimine deniz feneri misyonunu üstlenebileceğini elde edilen başarıların gösterdiğini, bunun daha da ileriye taşınmasının eğitim sistemimiz içindeki problemlerin çözümüne vesile olacaktır dedi. Özer’in okulun çeşitli birimlerini gezmesiyle ve okul hakkında bilgi alması ile devam eden ziyaret, eğitim dünyamız adına önemli hizmetlerin yapılması iyi dilekleri ile son buldu. 

Ahmet Özer'den Ankara Atatürk Lisesi'ne Ziyaret

Sami Aydoğan / www.memurpostasi.com Özel Haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.