Akademisyenlerden Akademik Zam Çağrısı

Akademisyenlerden Akademik Zam Çağrısı

Çelik, taşeron işçilere yönelik yasal düzenleme taslağına ilişkin 16 Nisan Çarşamba günü üst düzey bir toplantı yapacaklarını bildirerek, şunları kaydetti:

"Danışma Kurulunda ele aldığımız çok önemli konu başlıkları var. Bunlarla ilgili uzlaştıklarımızı derleyip, toparlayıp Başbakanlığa gönderdik. Ama uzlaşmada zorlandığımız bazı konular var onları da önümüzdeki çarşamba üst düzey bir toplantı yaparak ele alacağız. Bir an önce Meclis'e gönderilmesi konusunda seçimlerden önce görüşümüzü beyan etmiştik. Çarşamba günkü görüşmeden sonra yasanın Meclis'e sevk edilmesi ve oradaki yeni kazanımların da kamu çalışanlarına ve diğer çalışan kesimlere yansıtılması konusunda kararlılığımızı ifade etmek istiyorum" diyerek Akademisyenlerin 14 yıldır beklediği #akademikzam müjdesinin verileceği gün olarak bizlere ümit vermiştir. Bu toplantıya Sendikaların yanı sıra DPB ve diğer bürokratlarda katılacaktır. 
 
Bu sebeple 15 Nisan Salı gününe kadar elimizden geleni yaparak farkındalığı son noktaya taşımalıyız. Twitter üzerinden yetkililere tweet atacağız ve ÇSGB'nin Fax numarasına fax çekerek Salı gününe kadar ÖGEDER ve Akademisyenler olarak #akademikzam ın ne kadar elzem ve onurumuz olduğunu son kez göstereceğiz. Unutmayalım ki o gün yapılmayan açıklama sonrasında #akademikzam ın en erken geleceği tarih 2015 Toplu Sözleşme Masası olacaktır. Desteklerinizi ve katkılarınızı bekliyoruz.
 
 #akademikzam hashtag'in ve bu sürecin yakından takipçisi ÖGEDER 16 Nisan'da yetkililerden kesin cevap bekliyor.
 
''Bu konunun ÖGEDER Forumda tartışıldığı alan: http://ogeder.org/forum/planlanan-etkinlikler/csgb-ve-yetkililere-akademikzam-konusunda-ulasiyoruz-t658.0.html;new#new''
 
Vahdet ÖZKOÇAK
ÖGEDER Genel Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.