Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğünden:

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda birim ve unvanı belirtilen kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanun’unun ilgili maddeleri ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun’unun 48. maddesine göre öğretim üyesi alınacaktır. Adayların, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfası (http://personel.aksaray.edu.tr/tr) Bilgi/Belge bölümünde yayınlanan “Aksaray Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi”nde belirtilen asgari kriterleri sağlaması gerekmektedir. Bu kriterlere uymayanların başvuruları işleme konulmayacaktır. Adaylar üniversitemiz personel daire başkanlığı web sayfası Bilgi/Belge bölümünde yayınlanan Öğretim Üyeliğine Atanma Dosyası Hazırlama Rehberine göre düzenleyecekleri Doçent kadroları için 4 takım dosyayı ikişer vesikalık resim ile birlikte Personel Daire Başkanlığına, Yrd. Doç. kadroları için 4 takım dosyayı ikişer vesikalık resim ile birlikte İlgili Birimlere imzalı bir dilekçe ile ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde mesai saatlerinde bizzat teslim edeceklerdir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

ANABİLİM DALI / PRG.

UNVANI

AD.

ŞARTLAR

Eğitim Fakültesi

İlköğretim Bölümü

Sınıf Eğitimi ABD

Yrd.Doç.

1

İlköğretim Anabilim Dalında doktora yapmış olmak. Bilimin doğası ve planlanmış davranış teorisi üzerine çalışmaları olmak.

Okul Öncesi Eğitimi ABD

Yrd.Doç.

1

İlköğretim Programlarında Disiplinlerarasıİlişkilendirmelerle ilgili çalışmaları olmak.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi

ABD.

Yrd.Doç.

1

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalında Doktorasını yapmış olmak. Güvenli İnternet kullanımı ve siber sağlık konularında çalışmaları olmak.

Aksaray Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü

Kimya Teknolojisi PR.

Yrd.Doç.

1

Fizikokimya alanında doktora yapmış olmak. Kil-ilaç/boya etkileşimi ve Schiff bazlarının kondenzasyonpolimerizasyonu konularında çalışmalar yapmış olmak.

Bitkisel ve Hayvansal

Üretim Bölümü

Tıbbı ve Aromatik Bitkiler PR.

Yrd.Doç.

1

Organik kimya alanında doktora yapmış olmak. Sililenve sililenoid bileşiklerinin düzenlenme mekanizmaları ve tepkimeleri üzerine deneysel ve teorik çalışmalarda bulunmuş olmak.

Fen Edebiyat Fakültesi

Kimya Bölümü

Biyokimya ABD.

Doçent

1

Kimya Bölümü Biyokimya Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak, Moleküler baskılanmış kriyojeller veAfinite tedavi teknikleri alanlarında çalışmalara sahip olmak.

Biyoloji Bölümü

Moleküler Biyoloji ABD

Doçent

1

Çocukluk çağı metabolik hastalıkları ve kronikkompleks hastalıkların moleküler genetiği üzerine çalışma yapmış olmak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.