Aktif Eğitim-Sen'den Müdür Yardımcılığı Kitabı

Aktif Eğitim-Sen'den Müdür Yardımcılığı Kitabı

Aktif Eğitim-Sen'den Müdür Yardımcılığı Kitabı

Aktif Eğitimciler Sendikası, MEB Müdürbaşyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavlarına hazırlık amacıyla üyelerine kitap desteği sunuyor. 

MEB Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği kapsamında Mart 2016'da yapılacak olan seçme sınavına hazırlıklar devam ediyor. Çok sayıda öğretmenin söz konusu sınava gireceği tahmin ediliyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim kurumlarında müdür yardımcılığı görevlendirmeleri için yapılacak olan yazılı sınava tarihini açıklamıştı.   

Bakanlık yaptığı yönetmelik değişikliği ile müdür yardımcılığı görevlendirmelerine yazılı sınav şartı getirmişti. 

MEB Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınav Tarihi: 20 Mart 2016
Bakanlıktan konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere, 06/10/2015 tarihli ve 29494 sayılı Resmi Gazete´ de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmelikle eğitim kurumu müdür yardımcılığına yapılacak görevlendirmeler için yazılı sınav yapılması hüküm altına alınmıştı. Söz konusu yazılı sınav 20/03/2016 tarihinde 32 il merkezinde yapılacaktır. Sınava ilişkin detaylar daha sonra duyurulacaktır.” ifadelerine yer verilmişti.

Aktif Eğitimciler Sendikası, bir yayınevi ile işbirliği yaparak hazırladığı oldukça geniş ve kapsamlı hazırlık kitabını üyelerine ulaştırıyor. 

Uzaktan Eğitim, Seminer ve Kurslar Yapılacak

Sendika tarafından genel merkez ve şubelerde sınava hazırlık amacıyla seminerler ve kurslar için hazırlıklar tamamlanmış durumda. 

Genel merkez tarafından üyelere destek amacıyla "Uzaktan eğitim" konusunda da gerekli hazırlıklar yapılmış durumda. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.