Ali Yalçın: Çözüm Odaklı Anlayıştayız

Ali Yalçın: Çözüm Odaklı Anlayıştayız

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu unvanını, üye sayılarını artırarak devam ettirdiklerini belirtti

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu unvanını, üye sayılarını artırarak devam ettirdiklerini belirterek, “Sorunlardan beslenen değil, çözüm odaklı sendikal faaliyetleriyle güçlenen ve istikrarlı şekilde büyüyen bir sendikayız. Kamu görevlilerinin çalışma şartlarını insan onuruna uygun hale getirmek, özgürlüklerimize yönelik sınırlamaları kaldırmak, mali ve sosyal kazanımlarımızı artırmak için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

 

Genel Başkan Ali Yalçın, yetkiyi alan Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şubesi’ne tebrik ziyaretinde bulundu.


 

Kocaeli’de yetki emin ellerde

 

Kocaeli Şube yöneticilerini, işyeri ve ilçe temsilcilerini tebrik ederek sözlerine başlayan Ali Yalçın, “Kocaeli’de yetkiyi aldınız ve yüklenmiş olduğunuz emanetin gereğini yerine getirerek kazanımlarımızı eğitim çalışanlarına anlatıp çözüm odaklı sendikacılık anlayışımızı öğretmenler odasına taşıyarak, etkili sendikacılığımızı Kocaeli’de de yetkiyle taçlandırdığınız için hepinizi tebrik ediyorum. Türkiye’nin genelinde olduğu gibi, burada da güçlü sendikacılığımızı öncü sendika sıfatını alarak zirveye taşıdınız. Bu başarı bizim için ayrı bir öneme sahiptir” şeklinde konuştu.


“Şubelerimizin bu şekilde emek vererek, yöneticilerimizin gece gündüz demeden canla başla çalışması, sendikacılığı bir ideal uğruna yapması bizim kararlı adımlarla güvenli yarınlara yürümemizin güvencesidir” diyen Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:



 

“Ürettiği çözümlerle güçlenen, nicelik olarak büyümesini nitelikli faaliyetleriyle pekiştiren bir anlayışa sahibiz. Türkiye’de sendika denince herkesin aklına ilk gelen teşkilat olduk. Eğitim çalışanlarının bir sorunu olduğunda artık çözümün adresi bellidir. Bu yolculuk yıllar öncesinde olduğu gibi bugün ve yarın da devam edecektir. Sendikal mücadele içerisindeki medeniyet yolculuğumuzu aynı ilkeler ve değerler doğrultusunda özveriyle sürdüreceğiz.”

 

Şube Başkanı Şahin Yaşlık ise, Genel Merkez yöneticilerine verdikleri yetki sözünü yerine getirmiş olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını kaydederek, “Şubemizi yetkiye taşıyan ilimizin en ücra köşesindeki işyeri temsilcimizden yönetim kuruluna ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.



 

Bolu teşkilatı ile istişare toplantısı

 

Bolu teşkilatı ile de bir araya gelen Genel Başkan Ali Yalçın, “İnsanımızın huzuru, kamu görevlilerinin refahı, kültürel değerlerimizin gençlerimize tevarüs ettirilmesi, ülkemizin

bölgesinde ve dünyada güçlü bir aktör olması için emek harcıyoruz” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.