Ali Yalçın: Millet darbeler dönemini kapattı

Ali Yalçın: Millet darbeler dönemini kapattı

Genel Başkan Ali Yalçın, Tokat'ta milli irade nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya geldi. Yalçın,Milli irade nöbetinin 12. gününde meydanı dolduran vatandaşlara seslendi.

Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda milli irade nöbeti tutan vatandaşlara hitap eden Eğitim-Bir-Sen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Artık bu ülkede darbe yapmaya kalkanlar bir kez değil, bin kez düşünmek zorunda. O defter millet tarafından kapandı. Önümüzde çok önemli bir sınav duruyor. Milletçe asla ayrılığa düşmemeliyiz" dedi.

Genel Başkan Ali Yalçın, Tokat'ta milli irade nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya geldi. Milli irade nöbetinin 12. gününde meydanı dolduran vatandaşlara seslenen Yalçın, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini belirterek, milli irade nöbetine destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Yalçın, milletçe ayrılığa düşülmemesi gerektiğini vurguladı.
 




Bu millete teşekkür gerekir

15 Temmuz'da karanlık çöktüğünde alçak uçuş yapıldığını ve alçakça saldırıların gerçekleştiğini dile getiren Yalçın, “Bu milletin birliğine kastederek bizi CIA'ye, MOSSAD'a, uluslararası güçlere, emperyal devletlere ve egemenlere bağlamaya çalıştılar. Hamdolsun, bu millet 60'tan, 70'ten, 80'den, 28 Şubat'tan aldığı dersi bu kez iyi çalışmış olmanın verdiği rahatlıkla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın,  sokağa çıkma davetini karşılıksız bırakmadı. Şimdi Avrupa medyası, Arap medyası, Balkanlar, Kafkaslar şu an bu destanı işliyor. O yüzden bu millete teşekkür etmemiz gerekiyor” dedi.




Darbeler parantezi milletçe kapatıldı

Yalçın, paralel ihanet çetesinin, küresel iş birliğiyle ülkeyi ipotek altına almaya ve ülkeyi Pensilvanya'ya bağlamaya çalıştığını kaydetti. Türkiye'nin olaya el koyduğunu ve vatandaşın darbeler parantezini kapattığını ifade eden Yalçın, “Bundan sonra silahlı darbe yapmaya kalkan bir kez değil, bin kez düşünmek zorunda. O defter millet tarafından kapatıldı. Önümüzde çok önemli bir sınav duruyor. Tefrikaya/ayrılığa düşmeyecek şekilde birbirimizi uyarmak durumundayız" şeklinde konuştu. 




İrademizi emperyalizme teslim etmek istediler

"Darbe ile gerçekleştirmek istedikleri hain plan; Sadece yönetime el koyup cuntayı tesis etmek değil, Türkiye'nin iradesini ve egemenliğini emperyalist efendilerine teslim etmekti" diyen Yalçın, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Onlar, Ortadoğu ve Dünya'da 'söz sahibi' değil, sömürgeci Batı'nın 'emir kulu' bir Türkiye'nin peşindeydiler. Teröristler bu emperyalist plana göre kodlanmıştı. Kendi kodlarını emperyalistlere teslim eden teröristler, milletin kodlarıyla da oynayabileceklerini sandılar. Başaramadılar. Rahat durmayacaklar. Biz ise safları sıklaştıracağız. Rozetlerimizi ve logolarımızı ön plana çıkarmadan bu meydanda nasıl ay yıldızlı bayrağın altında bir araya gelmişsek, o bayrağın altında birliğimizi muhafaza etmeye, millete operasyona yeltenenlere ders vermeye devam ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum