Ali Yalçın ve Mahmut Arslan’dan TBMM Başkanı Kahraman’a Ziyaret

Ali Yalçın ve Mahmut Arslan’dan TBMM Başkanı Kahraman’a Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret etti. Genel başkanlar ziyarette, TBMM Başkanı Kahraman’ı, ‘Kudüs İçin Hep Birlikte’ konulu 2. Uluslararası Sendikalar...

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret etti. Genel başkanlar ziyarette, TBMM Başkanı Kahraman’ı, ‘Kudüs İçin Hep Birlikte’ konulu 2. Uluslararası Sendikalar ve Mesleki Örgütler Konferansı’na davet etti.

TBMM’de gerçekleştirilen ziyarette, gündem üzerine konuşuldu ve geçtiğimiz günlerde tamamlanan, ILO 10.Avrupa Bölge Toplantısı değerlendirildi. Öte yandan ziyarette Genel Başkanlar, TBMM Başkanı Kahraman’ı 23-24 Ekim tarihlerinde Memur-Sen ve Hak-İş tarafından İstanbul’da düzenlenecek olan ‘Kudüs İçin Hep Birlikte’ konulu 2. Uluslararası Sendikalar ve Mesleki Örgütler Konferansı’na davet etti.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iki konfederasyonun başkanlarına teşekkürlerini iletti. Kahraman, daveti değerlendireceğini sözlerine ekleyerek, gerçekleştirilecek olan organizasyonda emeği geçenleri kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.