Ali Yalçın: Vizyon Belgemizi Hayata Geçireceğiz!

Ali Yalçın: Vizyon Belgemizi Hayata Geçireceğiz!

Eğitim-Bir-Sen yeni yönetimi, bugün yapılan törenle görevi devraldı.

Mehmet Akif İnan’ın, “Hangi düşüncede, hangi fikir kampı içerisinde yer alırsa alsın, onun bir insan olarak kabul edilmesi lazım ve inancından dolayı horlanmaması, kınanmaması, ayrı muamelelere tabi tutulmaması lazımdır. İsterse benim inancımın tam zıddı olsun. Ben ona da hakk-ı hayat tanınmasının kavgacısıyım” diyerek rotasını belirlendiği sendikamız, medeniyet değerlerimizle bezeli inşa ve ihya yolculuğuna aynı kararlılıkla devam edecektir.

 

Öncelikle, eğitim çalışanlarının özlük ve özgürlük mücadelesini veren, bizi biz yapan medeniyetimizin öncülüğünü 23 yıldır üstlenen Eğitim-Bir-Sen kurucu genel başkanı merhum Mehmet Akif İnan’a ve kurucularımıza şükranlarımızı sunuyor; Niyazi Yavuz başta olmak üzere, kısa dönem de olsa genel başkanlığımızı yapanlara, yönetim kurulu üyeleri Erol Bozkurt, Mustafa Özen, İbrahim Eren, Eyüp Çetinkaya, Ahmet İlhan ve Tahir Cevher’e; yönetim kurulu eski üyelerimiz Mustafa Aydın, Adem Solmaz, Şaban Abak, İrfan Coşkun, Halil Etyemez, merhum Erol Battal, Hıdır Yıldırım, İsmail Altınkaynak ve Teyfik Yağcı’ya; 12 yıldır genel başkanlığımızı yapan, gayreti, birikimi ve tecrübesiyle sendikamızın zirveye taşınmasında büyük emeği olan Onursal Genel Başkanımız Ahmet Gündoğdu’ya teşekkür ediyoruz.

 

5. Olağan Genel Kurulumuzda, “Zirveden Yeni Ufuklara” sloganıyla başlattığımız seçim sürecinin sonunda delegasyonun göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyoruz.

 

Eğitim-Bir-Sen olarak, daima büyük hedeflerin sendikası olduk. Yetkiye giden süreçte ortaya koyduğumuz hedefler doğrultusunda eğitim çalışanları adına elde ettiğimiz kazanımlar sendikamızdan beklentileri artırmış ve bizleri daha da büyük hedeflere yöneltmiştir.

 

Kuruluşumuzdan itibaren sahip olduğumuz medeniyet değerlerini ihya etmek, geleceğin inşasını bu eksen üzerinde şekillendirmek, milletçe toplumsal refahı temin etmek, devlet olarak da dünyanın en büyük aktörlerinden biri haline gelmek konusundaki sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

 

İşyeri temsilciliği seçiminden başlayarak, İlçe ve Şube seçimleriyle devam eden demokrasi şölenimizi, sivil toplum kuruluşlarına örnek olabilecek hüviyette büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. İki liste halinde gidilen seçimler, teşkilatımızın sinerjisini artırmış, mensubiyet duygularını pekiştirmiş ve kazananın Eğitim-Bir-Sen olduğu gerçeğiyle tescillenmiştir.

 

Eğitim-Bir-Sen’lilik duruşu ve dava adamı kimliğiyle hizmete talip olan Ahmet Özer ve ekibinde yer alan Murat Bilgin, Esat Tektaş, İsmail Çelenk, Mustafa Kır, Ferhat Öztürk ve Nebi Gül’e, sendikamızı daha da ileriye taşıma yönünde ortaya koydukları niyetten, demokrasi şölenimize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyor;  sendikal birikim ve tecrübelerinden daima yararlanacağımızı ifade ediyoruz.

 

Genel Kurulumuza katılan protokol erkânına, tercihiyle geleceğimizi şekillendiren üst kurul delegelerimize, coşkusuyla şölenimizi görkemli kılan kıymetli misafirlerimize; İşyeri ve İlçe Temsilcilerimiz, Şube Başkanlarımız, Üniversite Temsilcilerimiz, Kadınlar Komisyonumuz ve Genç Memur-Sen yöneticileri başta olmak üzere bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz.

 

Bize gösterilen teveccühün büyüklüğünden dolayı sorumluluğumuzun ağırlığının farkındayız. Sendikamızın özel ve genel hedeflerine ulaşabilmesi için ortaya koyduğumuz vizyon belgesindeki hususları hayata geçirmek üzere çalışmaya başlamış bulunuyoruz. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum