Ankara İl Milli Eğitime Flaş Atama

Ankara İl Milli Eğitime Flaş Atama

Ankara İl Milli Eğitime Flaş Atama. MEB'in başarılı bürokratlarından İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Flaş Atama. MEB'in başarılı bürokratlarından İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı. 

Başarılı çalışmaları ile MEB bünyesinde Öğretmenlik, Müfettişlik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ve İl Müdürlüğü Görevlerinde bulunan Vefa Bardakçı, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı. 

Vefa Bardakçı Kimdir?

1967 yılında Konya´da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini burada yaptı. Selçuk Üniversitesi Niğde Eğitim Yüksek Okulunu bitirdikten sonra Malatya ilinde öğretmenliğe başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yöneticiliği ve Deneticiliği Bölümünde okurken aynı zamanda İzmir´in çeşitli okullarında öğretmenlik yaptı. Ağrı iline İlköğretim Müfettişi olarak atandı. 3 yıla yakın burada görev yaptıktan sonra Çanakkale iline İlköğretim Müfettişi olarak atandı. 1 yıla yakın İzmir ilinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Çanakkale iline İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Yaklaşık 4,5 yıl bu görevi yaptıktan sonra İzmir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

www.turkiyeegitim.com / Özel haber

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum