Ankara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Projelerinde şaibe mi  var?

Ankara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Projelerinde şaibe mi var?

Ankara Kalkınma Ajansı 2014 yılı son teknik destek başvuru sonuçları geçtiğimiz haftalarda açıklandı.

Ankara kalkınma Ajansı 2014 yılı son teknik destek başvuru sonuçları geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Projesi kabul edilen kamu kurumu ve STK’lar uygulama hazırlıklarını başladıkları sırada yeni sorunlarla karşılaştılar. Çünkü eğitim için teklif aldıkları firmalar değil farklı firmalarla çalışmak durumunda bırakıldılar.

Dikkat çekici olan ise toplamda kabul edilen 33 projenin 10 firmaya paylaştırılması. Ayrıca Ankara’da yerleşik olmayan bir firma ise tam 11 projede yüklenici olarak yer almış!

Projesi kabul edilen kurumlarla irtibata geçen firmalar başvuru aşamasında belirtilmiş olmasına rağmen kendi istedikleri gibi eğitimleri yönlendirmek istiyorlar. Bu durum da eğitim için başvuran kurumların amaçlarının devre dışı kalmasına yol açıyor.

Teklif alınan firmalar dışında bu eğitim tabi ki yapılabilir ancak konu içeriklerinin farklı olarak dayatılması, eğitim süre ve zamanı için zorluk çıkartılması, eğitimcilerin kalitesi gibi konularda endişeler bulunmaktadır.

Ayrıca Ankara’da yerleşik olmamasına rağmen 11 projeye birden yüklenici olan firmadan ne kadar verim alınabilir siz düşünün….

Ankara Kalkınma Ajansına önerimiz; ucuz etten yahni olmaz, bu eğitimlerde fiyat değil kalite önemlidir, az proje onaylayın ama sonuçlar verimli olsun. Ama dostlar alışverişte görsün diyorsanız böyle devam edin...

kaynak: kamupostasi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.