Ankara'da okullar tatil mi hava durumu fena

Ankara'da okullar tatil mi hava durumu fena

ANKARA hava durumu raporu çok kuvvetli kar uyarısı verdi. Peki Ankara Valiliği yarın yani 19 ocak 2016 salı günü okulları tatil eder mi? Ankara'da kar tatili kararı ilerleyen saatlerde verilecek.

ANKARA hava durumu yoğun kar alarmı verince gözler ' okullar yarın yani 19 ocak 2016 salı günü tatil mi ' sorusunun yanıtı için Ankara Valiliği'ne döndü.

Ankara'da kar yağışı akşam saatlerinde daha da kuvvetlenerek gece çok etkili olacak. Meteorolojinin yayınladığı saatlik hava durumu tahmini iş saati için alarm verdi.

ANKARA SAATLİK HAVA DURUMU BU SAATE DİKKAT!

Ankara'da okullar tatil mi hava durumu fena

ANKARA saatlik hava durumu tahminine göre kar yağışı tam iş saatinde yoğunlaşacak. Saat 17.00'de etkisini artıracak olan kar yağışı saat 20.00'dan sonra en kuvvetli seviyeye gelecek. Sabaha da kadar da kar yağışı aynı yoğunlukta devam edecek.

ANKARA VALİLİĞİ OKULLARI TATİL EDER Mİ?

Ankara'da okullar tatil miANKARA Valiliği yoğun kar yağışı doğrultusunda yarın yani 19 ocak salı günü okulları tatil eder mi? Bu konuda Ankara valiliğinin son hava durumu raporları doğrultusunda gece saatlerinde karar vermesi bekleniyor.

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU NASIL?

Ankara'da hava durumu fenaANKARA için meteorolojinin son hava durumu raporunda kar yağışının gece çok etkili olacağı bilgisi yer alıyor. Hava sıcaklığı Ankara'da yarın eksi derecelere inecek ve kar yağışı devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.