Ankara'da Yarın Okullar Tatil Mi? - 4 Ocak 2016

Ankara'da Yarın Okullar Tatil Mi? - 4 Ocak 2016

Geçtiğimiz hafta Perşembe gününden itibaren Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 28 ilde okullar tatil edilmişti. Soğuk ve kar yağışı bazı illerde etkisini azaltmışken, bazı illerde ise etkisini hala arttırarak devam etmekte. Peki 4 Ocak Paz

Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeyinde bu geceden, İç Anadolu'nun doğusundaysa yarın sabahtan itibaren kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Ankara'da gece başlayacak kar yağışının sabaha doğru etkisini artıracağı tahmin ediliyor.

Kar kalınlığının 10-20 santimetreyi bulacağı Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ve doğusunda ulaşımda aksamalar başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Başkent Ankara'da gece saatlerinde başlayacak kar yağışının, sabah saatlerine doğru etkisini artırarak 5-15 santimetreyi bulması, yağışın yarın öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

Ankara'da 4 Ocak Pazartesi günü eğitime ara verilip verilmeyeceği merak konusu.Ankara Valiliğinden konu ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.Açıklama yapıldığı takdirde www.turkiyeegitim.com sitemizde anlık olarak paylaşacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum