Antalya’da Sizler İçin Yeni Bir Yaşam Alanı: Gold Residence Kundu

Antalya’da Sizler İçin Yeni Bir Yaşam Alanı: Gold Residence Kundu

Gold Residence Kundu Antalya"nın 5 yıldızlı* otellerinin bulunduğu Kundu Bölgesinde, Kemerağzı Mahallesinde yer almaktadır.

Antalya’da Sizler İçin Yeni Bir Yaşam Alanı: Gold Residence Kundu 

Gold Residence Kundu Antalya"nın 5 yıldızlı* otellerinin bulunduğu Kundu Bölgesinde, Kemerağzı Mahallesinde yer almaktadır.

Gold Residence Kundu bulunduğu konum itibari ile alışveriş merkezlerine, toplu taşıma duraklarına, Antalya havaalanına, sahile ve denize oldukça yakın bir lokasyondadır.

Yakınında Bulunan, Aska Lara Otel, Adalya Elit Lara Otel, Antalium Premium Mall Alışveriş Merkezi gibi büyük oteller ve Alışveriş Merkezleri ile, Gold Residence Kundu Antalya"nın en değerli mevkisinde hayata geçiyor...

5 bloktan oluşan Gold Residence Kundu, 1+1 58 m² ve 2+1 116 m² "den oluşan daireler ile sizlere yeni bir yaşamın kapıları açıyor...

Gold Resindence Kundu ile henüz tanışmadıysanız, sizleri satış ofisimize örnek dairelerimizi görmeye davet ediyoruz...

salon.jpg

E.K.Ş Ekşioğlu Holding Güvencesiyle!

E.K.Ş Ekşioğlu Holding A.Ş 50 yılı aşkın inşaat deneyimi ile kaliteli ve güvenilir imalatlar yaparak 3.000’i aşkın aileyi ev sahibi yapmış bir aile şirketidir. İstanbul, Beylikdüzü, Esenyurt, Üsküdar, Ümraniye, Kartal ve Pendik’de… Yalova;Akköy’de … bir çok projeyi teslim etmiş olan firmamız ve bağlı ortaklıklarımız bunlarla beraber Libya’da Trablus vilayetinin altyapı müteahhitliği işini de üstlenmiştir. Şimdi de; edindiğimiz tecrübe ile Antalya’da sizler için yeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz…

Biz Farklı tasarımlar ile yeni yaşam alanları inşaa ediyoruz. Gold Residence Kundu Projemizin resimlerine gözatmak ister misiniz?

REMAX NEO

Emlak sektöründeki algıları değiştirmek için çıktığımız bu yolda; RE/MAX Neo olarak “koşulsuz müşteri memnuniyeti” ve “ dürüstlük anlayışı ile hizmet” önceliğimizdir.

RE/MAX Neo İnsana Saygı, Girişimcilik, Yenilikçilik, Müşteri Odaklılık, Yaratıcılık, Sürekli gelişme, Ekip Ruhu, Heyecan, Dürüstlük ve Şeffaflık Temel İlkelerini benimser.

Eğitimin ve kendini geliştirmenin gayrimenkul sektörü açısından önemi yadsınamaz bir gerçektir. Sektöre yeni bir soluk getirecek çağa uygun danışman yetiştirme hedefinde ilerleyen ofisimiz, gayrimenkul danışmanlarımızın eğitimi ve sürekli kendilerini geliştirme gayretine yardımcı olmak için bünyesinde gayrimenkul konusunda uzman iki Eğitim Koçu bulundurmaktadır.

RE/MAX Neo sinerjisine ve vizyonuna inandığı bölgesinde uzmanlaşmış 50’den fazla Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı ile RE/MAX Kurumsal markası altında sizlere hizmet vermektedir. 2008 yılından beri Antalya’nın gelişime ve yatırıma en açık bölgesi Lara’da hizmet veren ofisimiz, gerek işlem hacmi gerekse de yatırım danışmanlığı olarak Akdeniz Bölgesinin ve Türkiye’nin En büyük Gayrimenkul Ofislerinden biri hüviyetindedir.

RE/MAX Neo bünyesinde bulundurduğu Hukuk departmanı ile satış öncesi ve satış süresince müşterilerine hukuki danışmanlık hizmeti vererek alıcı ve satıcıların haklarının korunmasını kendisine görev edinmiştir.

giris-ve-mutfak.jpg

Modern ve alışılagelmişin dışında ofis mimarisi ile müşterilerine hizmet veren RE/MAX Neo, bahçesindeki yeni peyzajı ile, açık havada rahat bir ortamda görüşme yapma ve çalışma olanağını sağlamaktadır. RE/MAX Neo, gayrimenkullerinizin ofis içi ve ofisler arası tanıtımı ve taleplerinizin RE/MAX sisteminde paylaşılması için biri konferans salonu olmak üzere iki büyük toplantı salonuna sahiptir. Toplantı salonlarımız kendi organizasyonlarımız haricinde talep edildiği takdirde, Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Sivil Toplum Örgütlerinin tanıtım, toplantı ve organizasyonlarının kullanımına açıktır. RE/MAX Neo olarak inanıyoruz ki; “Kalite, sürekli gelişmeyi ön görür.”

Sizi de sürekli gelişimimize tanık olmak için RE/MAX’in ayrıcalıklı dünyasına; RE/MAX Neo’ya davet ediyoruz…

Biz Farklı tasarımlar ile yeni yaşam alanları inşaa ediyoruz. Gold Residence Kundu Projemizin resimlerine gözatmak ister misiniz?

BİLGİ İÇİN: http://www.goldresidencekundu.com/

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.