AÖF kaydı için binlerce kişi kuyrukta

AÖF kaydı için binlerce kişi kuyrukta

Açık Öğretim Fakültesi’ne kayıt için binlerce kişi kuyruğu girdi

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’ne kayıt yaptırmak isteyen binlerce öğrenci, kayıt büroları önünde kuyruk oluşturdu. Sıranın kendisine gelmeyeceğini düşünen bazı öğrenciler, kayıt yaptırmadan geri döndü.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavsız ikinci üniversite ve dikey geçiş kayıtlarının son gününde kayıt büroları önünde uzun kuyruklar oluştu. Anadolu Üniversitesi AÖF Aksaray Şubesi önünde de sabahın erken saatlerinden itibaren binlerce kişi kayıt için sıraya girdi. Kayıtların 1 Ekim’de başlamasına rağmen işini son güne bırakan öğrenciler, sokaklar boyunca kıvrılarak uzayan kuyrukta beklemek zorunda kaldı.

Kayıt için öğle saatlerinde gelen öğrenciler ise kuyruğun sonunu bulmakta güçlük çekti. Sıranın sonunu gören bazı öğrenciler kayıt yaptırmadan geri döndü. Kayıt için bekleyen öğrencilerin büyük bölümü kayıt tarihlerinin uzatılmasını istedi. Öğrenciler, AÖF’e kayıt yaptıranların genelde çalışan kişiler olması sebebiyle işlemlerin internet üzerinden yapılması gerektiğini dile getirdi.

UZUN KUYRUK SEYYAR SATICILARIN İŞİNE YARADI

Binlerce öğrencinin oluşturduğu sırayı fırsata çevirenler de oldu. Öğrenciler yorgunluktan kaldırımlarda otururken çay, kahve ve simit satıcıları günü karlı kapatmanın keyfini yaşadı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavsız ikinci üniversite ve dikey geçiş kayıtları bugün sona erecek. Mazeretli kayıtlar ise 17-18-19 Ekim 2012 tarihlerinde yapılabilecek.

memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.