AÖF sınav Sonuçları aöf final sınav sonuçları mobil sayfada açıklandı

AÖF sınav Sonuçları aöf final sınav sonuçları mobil sayfada açıklandı

AÖF sınav Sonuçlaraöf final sınav sonuçları mobil sayfada açıklandı

 

Sınav sonuçları açıklandı açıklanmasına ama çok ilginçtir ki sonuçlara sadece İOS işletim sistemli Apple cihazlarından (iPhone ya da iPad) ulaşılabiliyor. Yani şu an itibari ile Android işletim sistemli cep telefonunuzdan ya da Windows işletim sistemli bilgisayarınızdan AÖF Güz Dönemi final sonuçlarınıza ulaşmanız mümkün değil.

An itibariyle sonuçları görüntülemek için;

  • Apple cihazına sahip olmalısınız.
  • App Store'den "Anadolu Mobil" adlı uygulamayı indirmelisiniz.
  • Programı açtıktan sonra AÖF alanından TC Kimlik Numarası ve şifre bilgileriniz ile giriş yapıp 2012-2013 Öğretim Dönemi > Güz Dönemi sekmesine tıklamalısınız.

Sonuçlar hakkında önemli bir not:

Sadece DÖNEM SONU notları sayısal olarak görüntülenebiliyor yani ortalamalar ve notların harf karşılığı yok. Ayrıca 1.ARA butonunun üzerine gelip sağdan sola doğru kaydırdığımızda DÖNEM SONU notuna ulaşabiliyoruz.

Değerlendirme:

Görünen o ki resmi sonuçlar en kısa sürede açıklanacaktır. Günümüz teknolojisinde sonuçların bu kadar geç açıklanmasına da anlam veremiyoruz. O kadar bekledim, birkaç gün daha beklerim diyorsanız zaten sorun yok ama ben sabırsızım, bir an önce öğrenmek istiyorum diyorsanız ilgili iOS uygulaması ile sonuçlara an itibariyle ulaşabilirsiniz.

Eğer sizin ya da bir tanıdığınızın Apple cihazı yoksa ve sonuçları hemen öğrenmek istiyorsanızBuraya Tıklayarak forum sayfamızdan yardım isteyebilirsiniz.
Bu bağlamda sorumluluğun size ait olduğunu unutmamanız gerekiyor.

Öneri:

Memurlar.Net olarak hiç kimseye TC Kimlik Numarası ve şifre bilgilerinizi vermemenizi ve resmi sonuçları beklemenizi öneriyoruz.

AÖF sınav sonuçları resmi olarak nasıl öğrenilecek?

Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Login.aspx adresinden kullanıcı ve şifrelerini girecek ve sınav sonucunu öğrenecek. Sınav sonuçlarını öğrenmek için e-posta ve TC Kimlik Numarası bilgilerinin mutlaka girilmesi gerekiyor.

AÖF öğrencilerine önemli uyarı:

Kullanıcı hesabınızı ve şifrenizi girmeden önce login.anadolu.edu.tr adresine bağlı olduğunuzdan ve güvenlik sertifikasının Anadolu Üniversitesi'ne ait olduğundan emin olmalısınız. Gezintiniz sona erdiğinde web sitemizden güvenli bir şekilde ayrılmak ve oturumunuzu kapatmak için kullandığınız internet gezgini uygulamanızı mutlaka kapatınız!

Hesabınızın güvenliği için şifreniz, üniversitemizin şifre politikasına uygun olmalıdır. Şifre politikamız hakkında geniş bilgiyi Şifre Değişikliği sayfamızda bulabilirsiniz.

Sonuçların tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileriz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.