Aslan Arena'da intihar etti!

Aslan Arena'da intihar etti!

Türk Telekom Arena'da 100. resmi maçına çıkan Galatasaray büyük şok yaşadı..

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, sahasında İstanbul Başakşehir ile karşılaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadele 2-2 sonuçlandı.

Galatasaray 43. dakikada Selçuk İnan ve 49. dakikada Umut Bulut ile öne geçti. Başakşehir'in gollerini ise 80. dakikada Mehmet Batdal ve 85. dakikada Enver Cenk Şahin kaydetti.

Bu skorun ardından Galatasaray puanını 52 yaptı ve liderlik yolunda yara aldı. Avrupa Kupaları'na katılma yarışı veren Başakşehir ise 40 puana yükseldi.

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacakken, Başakşehir ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

SELÇUK'TAN MÜTHİŞ GOL

Fenerbahçe karşısında çıkardığı 11'den farklı olarak 3 oyuncu ile sahaya çıkan Aslan, ilk yarının sonlarına doğru 43.dakikada Sabri'nin ortasına penaltı noktasından yaptığı vole ile gole çeviren Selçuk İnan takımının soyunma odasına ilk yarıyı 1-0 üstün gitmesini sağladı.

ASLAN UMUT'LA FARKI ARTIRDI

Devreyi golle kapayan Galatasaray ikinci yarıyı da 49.dakikada Umut Bulut'un attığı golle 2-0 başladı. Umut'un Süper Lig kariyerin boyunca Başakşehir'e attığı bu 6.gol oldu.

MEHMET BATDAL FARKI 1'E İNDİRDİ

Sarı-kırmızılıların rakibi Başakşehir kadrosunda 6 eski Galatasaraylı bulunurken farkı 1'e indiren gol yine eski Cimbomlu 79.dakikada Mehmet Batdal attı: 2-1

CENK ATTI ARENA BUZ KESTİ!

Mücadelenin son dakikalarına doğru gol arayan Başakşehir aradığı golü 85.dakika Cenk Şahin'den buldu. Başakşehir 2-0 geriye düştüğü maçta pes etmeyerek skoru 2-2'ye getirmeyi başararak, rövanş maçında da sarı-kırmızılara yenilmedi.

--------------------------

Galatasaray: 2 - İstanbul Başakşehir: 2

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Kemal Yılmaz

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu (Dk. 46 Tarık Çamdal), Chedjou, Koray Günter, Olcan Adın, Bruma, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Dk. 66 Dzemaili), Sneijder, Umut Bulut

İstanbul Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar (Dk. 77 Tayfun Pektürk), Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Visca, Mahmut Tekdemir, Badji, Alparslan Erdem (Dk. 60 Enver Cenk Şahin), Mossoro (Dk. 77 Mehmet Batdal), Perbet

Goller: Dk. 43 Selçuk İnan, Dk. 49 Umut Bulut (Galatasaray), Dk. 79 Mehmet Batdal, Dk. 85 Enver Cenk Şahin (İstanbul Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 8 Epureanu, Dk. 12 Ferhat Öztorun, Dk. 40 Alparslan Erdem, Dk. 51 Mossoro, Dk. 90+1 Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Dk. 10 Sneijder, Dk. 37 Olcan Adın, Dk. 90+2 Chedjou, Dk. 90+4 Muslera (Galatasaray)

Tümspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.