Atatürk bize yanlış anlatıldı

Atatürk bize yanlış anlatıldı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir konferansta Kenan Evren ve arkadaşları tarafından Atatürk'ün bize yanlış anlatıldığı iddialarında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilkent Politik Düşünce Kulübü'nün düzenlediği "Muhalefetin Çözüm Sürecine Bakışı" konulu konferansa katıldı.

ATATÜRK BİZE YANLIŞ ANLATILDI

Mustafa Kemal Atatürk'ün Kenan Evren ve arkadaşları tarafından yanlış anlatıldığını belirten Kılıçdaroğlu, "Mustafa Kemal düşmanların bile saygı gördüğü bir lider. Son olaylarda heykelleri yakıldı. Asla böyle değil. Tarihimize saygı duymalıyız. Yeni değil, yeniden bir Türkiye inşa etmeliyiz." dedi.

ATATÜRK FARKLI BİRİSİ

"Mustafa Kemal düşmanların bile saygı gördüğü bir lider. Son olaylarda heykelleri yakıldı. Asla böyle değil. Tarihimize saygı duymalıyız. Nazım Hikmet bizden Mehmet Akif Ersoy bizden değil diye asla ayrım yapmıyorum. İkisi de bizim kültürümüzün parçasıdır. Yeni değil, yeniden bir Türkiye'yi inşa etmemiz lazım. Yeniden Türkiye dememiz lazım. Biz Atatürk'ü yanlış anlıyoruz. Kenan Evren ve arkadaşları bize yanlış öğretti. Atatürk farklı birisi. O Kuva-yi Milliyecidir. Biz aldığımız kararlar ile ona ihanet ettik."

 

ensonhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.