Bahçeli: İşsizlik Erzurum'a çökmüştür

Bahçeli: İşsizlik Erzurum'a çökmüştür

İşsizlik Erzurum'a çökmüştür. Erzurum Türkiye'yi doyurmakta ancak kendisi doymamaktadır. Bugün kurtulmuş olmakla sevinmeyin. Zorluklar sizin de kapınızı çalacaktır. Çare MHP'dir. Vatan topraklarını bırakıp kaçan buna da başarı diyenlere çekil diyecek misi

Türkiyemizin bütünlüğü tehlike altındadır. Nene Hatunu ortaya çıkaran şartların bir benzeri şimdilerde karşımızdadır. İşbirlikçi hükümetin tavizleriyle vatanımızın bağımsızlığı riske atılmıştır. İlkesiz ve korkak bir zihniyet ülkenin yönetimindedir. Bir asır önce ermeni çetecilerin yaptığı gibi şimdide teröristler sağa sola saldırmaktadır.

Avrupalılar milletimizi, teröristler geleceğimizi sorgular hale gelmiştir. Bu zilletin kabule dilmesi asla mümkün değildir.

'TAM BAĞIMSIZLIK...'

1919'da Erzurum'da bir araya gelen kahramanlar vatan bir bütündür, parçalamaz demişlerdi. 1919'da milliyetçiler manda ve himaye kabul edilmez demişlerdi. 7 Haziran'da MHP ile milliyetçilik, tam bağımsızlık diyecek misiniz?

Önümüzde tıpkı 1919 Temmuz'unda olduğu gibi tanıdık engeller vardır. O gün manda ve himaye arayanlar bugün milliyetçi hareketin karşısındadır. Vicdanları kiralanmış mihraklar bugün yine Türk milletinin karşı cephesindedir.

Davutoğlu panik halindedir. AKP devrinin kapanacağını ve kendisinin silineceğini bilmektedir. Hesap verme korkusu alayını titretmektedir.

Erdoğan kabus gördüğünden devamlı bize çamur atmaktadır.. Davutoğlu artan dozda yalan ve iftiraya sarmıştır

Fotokopi başbakan son kozlarını oynamaktadır. Geçmişte PKK'ya yönelik silahı bırakır masaya gelirsiniz diyen Erdoğan bugün bize iftira atmaktadır. Açılım yapıyoruz diyerek PKK'lıları Habur'da davul zurna ile karşılayanların ağızlarına MHP'yi alması rezalettir.

'TARİHE GÖMÜLECEKTİR'

AKP pusulasını kaybetmiştir. Davutoğlu'nun zihni bulanıktır. Erdoğan'ın anlayışı karışıktır. Türkiye'yi yöneten siyasi iktidar bölünmeye ikna olmuştur. İmralı canisi serbest kalmak için AKP'nin başarısını istemektedir. Barzani AKP demektedir. Ne kadar Türk ve Türkiye düşmanı varsa AKP için kulis yapmaktadır. Davutoğlu cahiliye döneminin kavmiyetçiliğine takılıp kalmıştır. Milletin nasıl bir güç olduğunu bilmemektedir.

Türk milleti 1000 yıllık kardeşlik hukukunun eseridir. Kimin nereli olduğu önemli değildir. Kimin anasının dilinin ne olduğu da önemli değildir. Erdoğan ve Davutoğlu'nun yok saydığı bu millet sandıkta AKP'ye hak ettiği cevabı mutlaka verecektir. Basit, kısır ve ilkel bir toplum ve insan özlemi AKP ile beraber tarihe gömülecektir.

1 milyar 370 milyon liraya yapılan kaçak sarayı unutmayacaktır Erzurumlu. Yakacak bulamazken çerez parası denilen kamu araçlarına harcanan parayı unutmayacaktır. Havuzcuların yatak odalarındaki kasalarından çıkan haram parayı unutmayacaktır. 17-25 Aralık soygun çetesini, rüşvetçi bakanlarını, Diyanet İşleri Başkanı'na tahsis edilen lüks otomobilleri unutmayacaktır.

Kefen ve idam edebiyatı yapanların şehitlerimizin kanlarını dökenler ile masaya oturmalarını Erzurumlu unutmayacaktır.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.