Bahçeli'ye teşkilat desteği, muhalifler imza turunda

Bahçeli'ye teşkilat desteği, muhalifler imza turunda

MHP'de muhalifler imza toplamak için tura hazırlanırken, Devlet Bahçeli'ye de teşkilatlardan destek geliyor

Sinan Oğan ve Koray Aydın'ın ardından Meral Akşener'in de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "Kongreyi topla" çağrısı yapmasıyla, MHP'de kılıçlar karşılıklı çekilmiş oldu.

Akşener, "Genel merkez harekete geçmiyor" diyerek, imza toplama çalışmasına başladı. Üst kurul delegelerini tek tek arayan ve bu temaslarını Twitter hesabından duyuran Akşener'in, imza toplamak için Anadolu turuna çıkması da bekleniyor.

Genel merkez de eşzamanlı olarak muhalefete karşı harekete geçmiş durumda. Teşkilatlarda Bahçeli'ye destek toplantıları organize ediliyor. Adana, Ankara, Erzurum, İstanbul, Kayseri, Konya, Zonguldak il başkanları, Bahçeli'ye destek verdiklerini açıkladı.

"DEĞİŞİM DEĞİL GELİŞİM İSTİYORUZ"

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, düzenlediği basın toplantısında, "Değişimden değil gelişimden yanayız" mesajı verdi. Karataş, "1 Kasım seçimlerinde istediğimiz sonucu alamadık. Ama bu, dünyanın sonu değildir. Değişimden değil gelişimden yanayız. Duygusal refleksleri, algı operasyonlarını 'Buyur' edemeyiz. Türkiye'nin şu günkü hassas ve tehlikelerle dolu gündeminde, Milliyetçi Hareket Partisi'ni iç meselelerle meşgul etme gayretkeşliğini de hoş göremeyiz" dedi.

Saliha ÇOLAK / GAZETE HABERTÜRK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.