Bakan Yılmaz: 302 Organize Sanayi Bölgesine Teknik Kolej Açacağız!

Bakan Yılmaz: 302 Organize Sanayi Bölgesine Teknik Kolej Açacağız!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile teknik kolej için yapılan mutabakatı hatırlatan Yılmaz, "Türkiye'de 302 tane organize sanayi var.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Biz bir ve beraber olursak Türkiye daha güçlü olacak, Türkiye daha çok büyüyecek. Türkiye'nin en büyük sıkıntısı yoksulluk ve cehalet. O yoksulluk ve cehaleti daha kısa zamanda kesinlikle yeneriz" dedi.

Bakan Yılmaz, Ankara'dan havayolu ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere memleketi Sivas'a geldi. 

"302 ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE TEKNİK KOLEJ AÇACAĞIZ"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile teknik kolej için yapılan mutabakatı hatırlatan Yılmaz, "Türkiye'de 302 tane organize sanayi var. Allah nasip ederse bu 302 organize sanayinin her birisine teknik kolej açacağız. Yani mesleki ve teknik liselerin en üst seviyesi olanını her türlü laboratuvarı, cihazı hazır olaraktan bununla ilgili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı kendi bütçesinden faizsiz kredi verecek" diye konuştu.

Bakan Yılmaz, iftar programının ardından şehit polis memuru Sedat Ataman'ın ailesini ziyaret etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum