Başbakan Davutoğlu: 1 Kasım'da tek başına iktidarız

Başbakan Davutoğlu: 1 Kasım'da tek başına iktidarız

Başbakan Davutoğlu: 1 Kasım'da tek başına iktidarız

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

Seçim beyannamesi üzerindeki çalışmalarda son noktaları koyduk. Yeni unsurlar olacak. Teşkilatlarımızla AK Parti içinde saatlerce süren toplantılar yaptık.

'1 KASIM'DA TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAĞIZ'

Beyannameyi biz değil halk yazdı. Halkla beraber bir fikir olması sürecini yaşadık. Şu anki tüm anketler gösteriyor. Biz 1 Kasım'da iktidar olması neredeyse kesin olan bir partiyiz. Şuandaki tüm veriler tek başına iktidar olmamızı gösteriyor. Ama ne olursa olsun AK Parti lokomotif olacak. AK Parti'nin olmadığı bir hükümet imkansız gibi.

'BİZİM FARKIMIZ BU'

Biz yapacağımız şeylerin vaatlerini vermeliyiz. Yoksa halk hesabını sorar. Bizim farkımız şu: Onlar olamayacakları için konuşuyor biz ise söylediklerimizi yapacağız. Biz hamdolsun söz verdiklerimizi yapıyoruz.

'GENÇLERE ÖZEL BİR ÇALIŞMA YAPTIK'

(AK Parti gençlerden eskisi kadar oy almıyor mu?) Bunu bizde tartışıyoruz. Gençlerle iletişim bağlantısında yeni bir kanal olması gerektiğini söyledik. Gençlerimize özel bir çalışma yaptık bunları göstereceğiz. AK Parti döneminde gençlerin beklenti çıtası yükseldi. Gençlerle beraber yol yürünür. Gençlerle kütüphanelerde, müzelerde ders yapılsın. Öğrencilerin hayat içinde ders çalışmasını sağlamalıyız.

'CHP İLE KOALİSYONA GİDEMEMİZİN NEDENİ...'

CHP ile yürüttüğümüz koalisyon müzakerelerinde uzlaşmaya ulaşamamızın en önemli nedenleri eğitim ve dış politika konusudur. Biz 12-13 yılı bir başarı hikayesi olarak görüyoruz. Siz bunu böyle görmemiş olabilirsiniz. Biz başarı olarak gördüğümüz için çıkıp halktan tekrar oy istiyoruz zaten. 4+4+4 bir ihtiyaçtan dolayı ortaya çıktı.

1 KASIM SEÇİMLERİNDE SANDIKLARIN TAŞINMASI

Yüksek seçim kurulu sandıkların yerini tespit ediyor şuanda. Gelen talebi doğru okumak lazım. 1 Kasım'da sandıkların birleştirilmesinin siyasi bir yönü yok. Hukuki bir karardır. Biz AK Parti olarak YSK'nın verdiği kararı hukuken doğru buluruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum