Başbakan'dan 'erken seçim' açıklaması

Başbakan'dan 'erken seçim' açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

İşte o konuşmadan satır başları

29 EKİM TÖRENLERİ

Bazı yanlış anlaşılmalar var. Jandarma İçişleri'ne bağlandıktan sonra illerde protokollerde değişiklikler meydana geldi. Şöyle olacak sadece çelenk koyma işi illerde valilier, belediye başkanları, ilçelerde kaymakam belediye başkanı olarak gerçekleştirilecek. Eğer komutan varsa bölgede o da çelenk koyabilecek. Jandarma artık emniyet müdürü gibi bir pozisyona geliyor. Valinin koyduğu çelenk onun yerine geçecek.

KILIÇDAROĞLU'NUN BYLOCK İDDİASI

Kılıçdaroğlu çok önemli bir iddiada bulunuyor. Böyle bir iddiası varsa bunun belegelerini bize versin de gereğini yapalım. Eğer böyle birşeyi biliyor ve bizi bilgilendirmiyorsa gereğini yapmıyor demektir. Kemal beyden beklenen bildiklerini gelip bizle paylaşması. 

ERKEN SEÇİM İDDİALARI

FETÖ'cüleri temizlemek için erken seçim iddiaları akla ziyandır. Suçluları yakalamk için erken seçim mi yapılır? Onları bulup adalete teslim edersiniz. Seçim bir yıl kaybı demek. Milletin işi yok bizle mi uğraşacak zırt pırt seçim mi yapacağız. Böyle bir günde seçim iddiası nereden çıktı. Milletin işi gücü yok da bizi mi seçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.