Başbakandan Maaşlarla İlgili Bir Müjde Daha

Başbakandan Maaşlarla İlgili Bir Müjde Daha

Başbakandan Maaşlarla İlgili Bir Müjde Daha

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmalarının startını Samsun mitingiyle verdi. Konuşmasında önceki gün açıklanan AK Parti'nin seçim beyannamesini hatırlatan Davutoğlu, "Şimdi dün açıkladığımız beyanname dolayısıyla bize soruyorlar, 'kaynak nerede' diye. Kaynak millette. Neden biliyor musunuz? Biz 2002'de yüzde 11,5 olan merkez yönetim bütçe açığını 2014'de yüzde 1,3'e gerilettik. Bütçesi açık bir hazine aldık, bütçe açığını en minimum düzeye düşürdük. İnşallah 2017'de de bütçe fazlası vereceğiz. İşte kaynak burada, bereket burada" dedi.

Emeklilerimize yılda 1200 lira daha ek artış sağlıyoruz. Emekliler arasındaki gelir farkları ortadan kalkacak. Biz söz verdik mi afaki sözler vermeyiz, sözün gereğini yaparız. 7 Haziran'dan önce emeklilere verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Allah bereketli eylesin.Yüzde 15 destek primini yüzde 10'a indirmiştik. Şimdi Bağkur emeklilerinin maaşından kesinti yapılmayacak, kaldırıyoruz."  Asgari ücreti bin 300 liraya çıkararak yüzde 30 zam yapıyoruz. Yem ve gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. 

Gencimiz projesi olursa, 50 bin lira karşılıksız sermaye vereceğiz. Geri istemeyeceğiz. Daha çok gerekirse faizsiz 100 bin lira vereceğiz. Biz gencimize güveniyoruz. 3 yıl vergi istemeyeceğiz. Bundan daha bereketli iş olur mu? 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum