Becayiş Uygulamasına İtiraz Başvuru Dilekçesi

Becayiş Uygulamasına İtiraz Başvuru Dilekçesi

Becayiş Uygulamasına İtiraz Başvuru Dilekçesi

 

…………………………OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

           

            …………………..öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 2012 Ağustos Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirmeler kapsamında ………………....özrü sebebi ile ……………………....iline yer değişikliği talebinde bulunulmuş ancak atamam gerçekleşmemiştir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 28 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Özür Durumundan Yer Değişikliği Yapılamayan Öğretmenler İle Bunların Görevli Oldukları Kurumlara Atanmak İsteyen Diğer Öğretmenlerin Karşılıklı Yer Değişikliği Başvurularının alınacağı ve 5 Ekim tarihinde de başvuran öğretmenlerin atamalarının yapılacağı açıklanmıştır. Anılan duyuru ile özür durumundan yer değiştirme talebinde bulunmuş ancak talebi gerçekleştirilememiş öğretmenin kadrosunun becayişe açılacağı ve bu kadroya müracaatların, özür grubundan yer değiştirmek isteyen öğretmenin atanmak istediği ilçe merkezindeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlere öncelik verilerek, bunun mümkün olmaması durumunda o ilçeye bağlı belde ve köylerinden başvuranlara, bunun mümkün olmadığı durumlarda ise il genelinde başvuranlar arasından yer değiştirme yapılacağı ifade edilmiştir. Tarafımdan hiçbir başvuru ve onay alınmadan özrümün bulunduğu yerden uzak bir yere isteğim dışında yer değişikliğimin yapılmıştır. Özür durumundan yer değişikliğim yapılarak  mağduriyetim giderilmek istenilmiş ancak aynı ilde yine özrümün bulunduğu yerden uzak bir yere yer değişikliğim meydana getirilerek mağduriyetim devam ettirilmiştir.

Tarafıma özrümün bulunduğu yer dışında bir yere atanmak isteyip istemediğim sorulmamıştır. Bu durumda 2013 Ağustos ayı özür durumuna bağlı yer değişikliği kapsamında özrümün bulunduğu yere yer değişikliği istemem gerekecektir. Yukarıda izah elden hususlar nedeni ile yapılan becayiş işleminin gerektiği şekilde uygulanmasını/iptalini  ve özrümün bulunduğu ………………………...ili……………………….ilçesine atamamın yapılmasını saygılarımla arz ile talep ederim.

 

 

                                                                                                                                   

 

 

   Tarih

Adres                                                                                                                        Ad-Soyad

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.