Beyaz Show'da bu sefer slogan krizi çıktı!

Beyaz Show'da bu sefer slogan krizi çıktı!

PKK propagandası nedeniyle eleştirilen Kanal D yönetimi bu kez işi sıkı tuttu. Geçtiğimiz hafta yaşanan olaylardan ders çıkaran kanal yönetimi, Beyaz Show'da yaşanan slogan krizinde erken davrandı, stüdyodaki sesi kesti.

Beyaz Show'a katılan izleyiciler "Ayşe Öğretmen yalnız değildir" diye slogan attı. Sloganlar üzerine yayının sesi kesilirken, program Beyazıt Öztürk'ün anonsuyla VTR'ye girdi.

Beyaz'ın başı bir türlü dertten kurtulmuyor! Beyaz Show'da yaşanan PKK propagandası sonrası Kanal D yönetimi bu kez işi sıkı tuttu. 

Kendisini öğretmen olduğunu söyleyen ve PKK propagandası yapmakla suçlanan Ayşe Çelik bağlantısı sonrası kanal yönetimi karar vermiş ve Beyaz Show'un devam edeceğini duyurmuştu.

PROTESTO ŞOKU

Beyaz Show'un dün gece yayınlanan ilk bölümünde bu kez de slogan krizi yaşandı. Bir kadının canlı yayında slogan atması üzerine stüdyoda ses kesildi ve VTR girdi. İşte canlı yayında yaşanan o anlar;

PROGRAM KEYİFLİ BAŞLAMIŞTI

Geçtiğimiz hafta yaşanan tatsız gelişme sonrası ilk kez ekrana çıkan Beyaz, programın ilk bölümünde izleyicilere teşekkür etmiş ve  "Beni buradan bilen ve benim buramı bilen herkese canıgönülden çok teşekkür ediyorum" diye konuşmuştu.

CANLI YAYINA UZUN SÜRE ARA VERİLDİ

Programın ilerleyen dakikalarında stüdyoda bulunan bir grup izleyicinin "Ayşe öğretmen yalnız değildir" sloganlarıo atması üzerine program VTR'ye girdi. Bant yayının gösterilmesinin ardından stüdyoya bağlanıldığında konudan bahsedilmedi. Ardınan kısa bir süre sonra tekrar reklama gidildi, reklam arasın ardından yine VTR girilen programda, stüdyoya dönüldüğünde konuklardan Murat Boz bir şarkı söyledi ve ardından program sona erdirildi.

Programda yaşanan slogan krizi sonrası bir süre daha devam eden Beyaz, programı daha fazla olay yaşanmaması için erken bitirdi. İşte o veda anı;

internethaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum