Beyin Kapasitenizi Geliştirebileceğiniz En İyi Oyunlar

Beyin Kapasitenizi Geliştirebileceğiniz En İyi Oyunlar

İnternette karşınıza çıkacak olan her türlü oyunun zararlı olabileceği düşüncesinden kurtulmak gerekiyor. Birçok oyun kararında ve oynanması gerektiği gibi oynandığında çok sayıda faydaya sahiptir.

İnternette karşınıza çıkacak olan her türlü oyunun zararlı olabileceği düşüncesinden kurtulmak gerekiyor. Birçok oyun kararında ve oynanması gerektiği gibi oynandığında çok sayıda faydaya sahiptir. Beyin kapasitesi, dikkat eksikliği, konsantrasyon bozukluğu, el ve göz becerilerinin geriliği gibi birçok sorun internet oyunları sayesinde düzelebilir. Özellikle belli bir amaca ulaşmanızı isteyen, bu amaç için plan yapmanızı sağlayan, gözünüzü ekranda ayırmadan ellerinizle oyunu kontrol etmenizi gerektiren oyunlar beyin kapasitesinin gelişmesi için idealdir. Loa2 yani League of Angels 2 oyunu, tüm türleri içinde barındıran en sağlam strateji oyunlarındandır. Loa2 ile beyin kapasitesinin gelişmesine olumlu katkı sağlayabilirsiniz.

image001-156.jpg

League of Angels 2 Oyunu

Oyunda tercih ettiğiniz kahramanla birlikte, yanınıza diğer melek kahramanlardan da tercih edebiliyorsunuz. Kahramanların her birinin kendilerine has önemli özellikleri bulunuyor. Bu özellikler sayesinde düşman kolayca alt edilebiliyor. Oyunda başarılı olabilmek için beynin aktif kullanılması, planların yapılması ve sonuçların değerlendirilmesi gerekiyor. Bu bakımdan bakıldığında loa2 oyununun ne kadar faydalı olduğu görülebiliyor. Takım kurmak, takımı yönetmek, düellolara girmek ciddi bir emek gerektirir. Tüm dünyada milyonların severek oynadığı loa2 oyununu, tarayıcınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyuna başlamadan önce temel bilgileri, oyun kurallarını öğrenmek yararınıza olacaktır.

Power Soccer Futbol Oyunu

Power Soccer oyununda bir takım yönetmek, takımın başarılı olması için elinizden geleni yapmak temel amaçtır. Tüm bunlarda başarılı olmak için bol bol düşünmeye vaktiniz olacak. Beyninizi en iyi şekilde kullanarak yöneteceğiniz takımınızla, yeteneklerinizi test edebilirsiniz. Oyunda ayrıca farklı ülkelerden arkadaşlık kurmanız da mümkündür. Sohbet, eğlence, gelişim hepsi bir arada Power Soccer'de bulunabilir.

Steel Legions Aksiyon Oyunu

Çatışmalara katılabileceğiniz, Steel Legions oyununda tarafınızı seçerek oyundaki diğer oyunculara karşı olan görevlere katılmalısınız. Taktik oluşturmak, görevlere katılmak mantıklı düşünmeniz neticesinde başarılı olabileceğiniz durumlardır. Oyun üzerine düşünmek size birçok şey kazandıracaktır. Ülkenin çeşitli yerlerine dağılmış yağmacılardan kaynakları almalı, çelik geliştirmek için çalışmalısınız. Savaş alanında efsane olmak için teçhizat toplamalı ve aracınızı geliştirmelisiniz. Steel Legions oyununu, ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Deepolis Online Aksiyon Oyunu

9 milyon üzerinde kullanıcısı olan Deepolis aksiyon oyunu ile denizin derinliklerini keşfedebilirsiniz. Denizin derinliklerindeki büyüleyici dünyada büyük bir savaş sizleri bekliyor. Denizaltınızı komuta ederek bu savaşta yer alabilirsiniz. Oyun kapsamında 100'den fazla klan ile karşılaşabilirsiniz. Oyunda başarılı olabilmek için iyi taktikler tercih etmeli; ne yapacağınızı en doğru ve hızlı şekilde belirlemelisiniz. Deepolis'i tarayıcınız üzerinden, sadece üye olarak kolay bir şekilde oynayabilirsiniz.

Pirate Storm Savaş Oyunu

MMORPG oyunlarından biri olan Pirate Storm, tüm dünyada 10 milyonun üzerinde oyuncusu olan sevilen oyunlardan bir tanesidir. Oyunda başarılı olmak için mantığınızı en iyi şekilde idare etmeli ve doğru kararları vermek için çabalamalısınız. Denizlere yelken açarak, tehlikeli sularda karşınıza çıkacak deniz canavarları ve korsanlarla savaşmanız gerekecek. Oyun devam ettiği müddetçe tetikte olmalı ve geminizi korumalısınız. Geminizi korumazsanız önce mürettebatınızla meşgul olmak zorunda kalırsınız. Savaş devam ederken hazineler bulmayı da unutmamalısınız. Oyunda güvendiğiniz korsanlarla birlikte mücadeleye devam edebilirsiniz ama üzerine iyi düşünmeli ve korsanlara karşı asla arkanızı dönmemelisiniz.

Supremacy 1914 Savaş Oyunu

Strateji temelli savaş oyunu Supremacy oyunu Avrupa üzerinde geçmektedir. Güçlenme hırsının ve açlığın hâkim olduğu kıtada savaş yaklaşmaktadır. Güçlü ittifaklar kurarak, topluluğunuzun ekonomisini geliştirerek savaşa hazırlanabilirsiniz. Tüm hazırlıklarda en iyi taktikleri kullanmaya dikkat etmelisiniz. Oyunda 30 ülke arasında tercih yapıp ülkeni 1.Dünya Savaşında yönetebilirsiniz. Akıllıca tasarlanmış bir diplomasi ve düzenli stratejiler ile düşmanlarınızı yenebilirsiniz. 2 milyondan fazla kullanıcısı bulunan oyun, 2009 yılında başarılarından dolayı ödül almayı hak etmiştir. Oyun gerçek zaman oyunu niteliğinde, tarihin sayfalarından haritalar ile ilerlemektedir. Supremacy 1914 oyunu kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmaktadır. En iyi tarayıcı oyunlarından olan Supremacy 1914'ü internet olan her ortamda oynayabilirsiniz.

Damoria Strateji Oyunu

Strateji oyunlarının zihinsel gelişime katkısı inkâr edilemez. Oyun üzerine düşünmeye iten bu oyunlardan bir tanesi de Damoria'dır. Bir imparatorluk yönetmek elbette kolay değildir; üzerine düşünme gerektirir. Önce kalenizi inşa etmeli ve yönetime başlamalısınız. Orta çağ dönemini yansıtan oyunda köyü kurup topraklara yerleştikten sonra orduyu oluşturmaya başlayabilirsiniz. Oyunda akıllıca yapılmış bir ittifak sizi başarıya götürecektir. Ordunuz hazır olduktan sonra sefere çıkabilirsiniz. Oyunda sadece savaş yapmayacak; aynı zamanda orduyu her yönüyle yönetirken gelişmiş bir ticaret sistemini de yöneteceksiniz. Damoria oynamak için internetinizin olması yeterlidir. En kaliteli ve faydalı strateji oyunlardan biri olan Damoria'yı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Rising Cities Strateji Oyunu

Şehir yönetme oyunları uzun yıllardır hayatımızda. Oyunların düşünmeye iten içerikleri sayesinde eğlenirken gelişmek mümkün. Mütevazi bir şehri metropol şehirlerden biri haline getirmek ilk amacınız olmalı. Yatırımlar yapmalı ve vatandaşlarınızın ihtiyaçlarına yanıt vermelisiniz. Stratejinizi en iyi şekilde planlamalısınız ki içinden çıkılmayacak durumlarla karşı karşıya kalmayın. Sevilen bir başkan olmanız oyundaki önemli hedeflerden bir tanesi. Siz şehri geliştirmeye çalışırken dikkatini dağıtacak birçok karmaşıklık çıkacaktır. Bu sorunlarla başa çıkmak konusundaki başarınız son derece önemli. Başarılı olduğunuz müddetçe şehriniz gelişecek, nüfusunuz artacak ve vatandaşlarınız mutlu olacaktır. Oyun süresince çok sayıda ödülün sizi beklediğiniz de unutmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.