Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Üniversitemiz Senatosu tarafından tespit edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun görülerek yayımlanan (http://personel.yok.gov.tr/AkademikDuyuru/?sayfa=akademikyukselme) Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Yönergesindeki koşullara göre daimi statüde çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır.

DOÇENT kadrosuna başvuracak adayların; www.bilecik.edu.tr adresinde bulunan müracaat formu, başvurdukları birim ve anabilim dalını/programını belirten dilekçe, özgeçmiş, 2 (iki) adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, askerlik durum belgesi, doçentlik belgesi (yurtdışından almış oldukları diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şartıyla), yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosya ile birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına teslim edeceklerdir.

Müracaatlar ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde kabul edilecektir.

Başvuru esnasında doktora, doçentlik belgesi, yabancı dil belgesi, askerlik durum belgesi ve istenilen diğer belgelerin fotokopileri, atama yapılacak olması halinde ise; aslı veya aslı ile birlikte fotokopisinin olması gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar ile daha önce çalışıp ayrılanlar çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ve ayrıntılı Hizmet Belgesi'ni başvuru belgesine ekleyeceklerdir.

Tüm adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Belirtilen şartları taşımayanlar, süresi içerisinde başvurmayanlar ve posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru evrakları iade edilmeyecektir. Duyurulur.

 

Birimi

Bölümü

Anabilim Dalı

Kadro Unvanı

Kadro Derecesi

Adet

Açıklama

Mühendislik

Fakültesi

Kimya ve Süreç

Mühendisliği

Kimya ve Süreç Mühendisliği

Doçent

2

1

Proses ve Reaktör Tasarımı konularında çalışmaları olmak

 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.