Bitlis Eren Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

Bitlis Eren Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

Bitlis Eren Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize bağlı fakültelerde istihdam edilmek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 23. ve 25.maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuran tüm adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları ve Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri Yönergesinin ilgili maddelerindeki şartlara haiz olmaları gerekir. (İlgili yönergenin sonundaki Ek-3,Ek-4,Ek-5 formlarının yönergeye uygun olarak doldurulması zorunludur.)

ADAYLARDA MÜRACATTA İSTENİLEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ;

"Üniversitemiz Web sayfasında yer alan başvuru dilekçesi, nüfus cüzdanı örneği, özgeçmiş, öğrenim belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora veya Uzmanlık Belgesi, ayrıca Doçent kadroları için; Doçentlik Belgesi) 2 adet fotoğraf ve bilimsel çalışma ile yayınlarını kapsayan, bilimsel çalışmalarının listesi ve bilimsel çalışmalarını içeren dosya veya Cd'nin 4 nüsha halinde hazırlanarak üniversitemizin Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir."

Yardımcı Doçent Adayları başvuru dilekçesinde yabancı dilini belirtmelidir. 2547 sayılı Kanunun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2. bendi gereğince; ayrıca üniversitemizde yabancı dil sınavı yapılacaktır. Tüm adayların sınava girmeleri zorunludur. Yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih daha sonra adaylara üniversitemizin Web sitesinde duyurulacaktır.

İlan son başvuru tarihi Resmi Gazete'de yayımlamasından itibaren 15 gündür.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

UNVAN

DERECE

ADET

BAŞVURU ŞARTI

MATEMATİK BÖLÜMÜ

CEBİR VE SAYILAR TEORİSİ ANABİLİM DALI

Doçent

3

1

Doçentliğini Matematik Bilim alanında almış ve bağıl homolojik Cebir üzerine çalışma yapmış olmak

MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

UNVAN

DERECE

ADET

BAŞVURU ŞARTI

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

TELEKOMÜNİKASYON ANABİLİM DALI

Yardımcı Doçent

3

1

Elektrik -Elektronik Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olup, Telekominikasyon alanında doktora yapmış olmak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.