Bozdağ: Yakında önemli bir KHK yayınlanacak

Bozdağ: Yakında önemli bir KHK yayınlanacak

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Önümüzde çıkacak önemli bir KHK var, inşallah yakında yayınlanacak. Fakat içeriği ile ilgili bilgi vermeyi doğru bulmuyorum. OHAL Komisyonu da karar aşamasına geldi, yakında ilgili kişilere kararlar bildirilecek dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Kanal7'de OHAL Komisyon kararları ve KHK ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bekir Bozdağ, Önümüzde çıkacak önemli bir KHK var, inşallah yakında yayınlanacak. Fakat içeriği ile ilgili bilgi vermeyi doğru bulmuyorum dedi.

İşte Bozdağ'ın açıklamaları

CHP'Lİ İLGEZDİ'NİN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMASI

Şimdi Kılıçdaroğlu, yargıçları suçluyor, sayın Cumhurbaşkanı'nı suçluyor, hükümeti suçluyor, CHP'li bir belediyenin yolsuzluğu ortaya çıkınca herkesi suçluyor. Fakat Rıza Sarraf veya FETÖ olaylarında kendileri adına yargıçlığa soyunuyor. İşin doğrusu yargının kendi insiyatifi doğrultusunda işleyişini tamamlamasıdır.

YENİ BİR KHK GELİYOR

Önümüzde çıkacak önemli bir KHK var, inşallah yakında yayınlanacak. Fakat içeriği ile ilgili bilgi vermeyi doğru bulmuyorum. OHAL komisyonu önümüzdeki hafta bazı kararlarını açıklayabilir.

OHAL KOMİSYONU KARAR AŞAMASINA GELDİ

Komisyon karar aşamasında, bazı dosyaların raporları tamamlandı, Komisyon kararlarını tek tek açıklamayacak, ilgili kişilere göndereceğini, büyük ihtimal haftaya veya bir sonraki hafta açıklanacak. OHAL Komisyonu, araştırması biten dosyaları öncelikli olarak değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.