Bu Görüntü MEB'e Yakışmadı

Bu Görüntü MEB'e Yakışmadı

BU GÖRÜNTÜ MEB’E YAKIŞMAMAKTADIR.

Bilindiği gibi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın merkez binası önünde metro çalışması yapılmıştır. Bu çalışma Bakanlığın bulvara bakan cephesindeki giriş kapılarının uzun süre kapalı kalmasına neden olmuştur. Yapılan çalışmalar nedeniyle Atatürk heykelinin de içinde bulunduğu bahçede büyük tahribat meydana gelmiştir.

Metro çalışmalarının uzun süre önce tamamlanmasına, Bakanlığın bulvara bakan kapılarının giriş ve çıkışlara açılmasına rağmen, nedense Bakanlık, bahçede bulunan Atatürk heykelini ve çevre düzenlemesini hala yapmamıştır.10 Kasım, 29 Ekim v.b. törenlerde kullanılan bahçe, oluşan tahribattan dolayı işlevsiz bırakılmıştır.

Konuyla ilgili sendikamıza yoğun şikâyetler gelmektedir. Bakanlık merkez binada görev yapan üyelerimiz, Bakanlık bahçesindeki kötü görüntüden dolayı huzursuz olduklarını ifade etmektedir. Merak ediyoruz;

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da bu görüntüden rahatsız değil midir?

Koskoca Milli Eğitim Bakanlığı, Atatürk heykelini ve çevre düzenlemesini bu kadar zamandır neden yapmamıştır?

Bakanlık bahçesinin mezbele görüntüsü Bakanlığı yönetenlerin içine siniyor mu?

Türk Eğitim-Sen olarak, Bakanlığın en kısa zamanda Bakanlık bahçesindeki Atatürk heykelini ve çevre düzenlemesini yapmasını talep ediyoruz.

Bu çirkin görüntü Milli Eğitim Bakanlığı’na hiç yakışmamaktadır. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bakanlık çalışanlarının hassasiyetine kulak vererek, bu sorunu en kısa sürede çözmelidir. Atatürk heykeli eskisi gibi bahçedeki yerini almalı, Bakanlık bahçesi Milli Eğitim Bakanlığı’na yakışan bir görüntüye kavuşturulmalıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.