Bülent Arınç'tan Bahçeliye Şok Sözler

Bülent Arınç'tan Bahçeliye Şok Sözler

Açıklamalarıyla gündeme damga vuran Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

Manisa’da iş adamlarının düzenlediği akşam yemeğine katılan eski Eski Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bir kafede gerçekleştirilen yemek programında konuşan Bülent Arınç tartışmalara yol açacak açıklamalarda bulundu. Arınç 7 Haziran seçimlerinde yaşanan oy kaybı için; ''Biz de yanlış yapabiliriz. Biz de tepeden bakmış olabiliriz. Biz de adam kayırmış olabiliriz'' ifadelerini kullandı. Arınç'ın açıklamaları şöyle:


'İÇİMİZDE PEYGAMBER YOK'
Bir tanesini söyledim. 4’üncü partinin meclise girmesi. Ama ona rağmen sen tek başına iktidar olabilirdin, doğru. Benim de kabahatlerim var. Ben de bir insanım. Malzemesi insan olan bir hükümetim ben. İçimizde Peygamber yok haşa. İçimiz de Eyüp olan da yok.

'BİZ DE ADAM KAYIRMIŞ OLABİLİRİZ'
Adı Eyüp olan var ama Eyüp Nebi yok içimizde kardeşim. Ne olacak peki? Biz de hata yapabiliriz. Biz de yanlış yapabiliriz. Biz de tepeden bakmış olabiliriz. Biz de adam kayırmış olabiliriz. Ama sen bana bunu söyledin. Kulağımı çektin hafifçe şefkat tokadını vurdun birader. Anladım seni ben, hatamız çok.

O SÖZLER ŞOK ETKİSİ YAPTI

Bülent Arınç, açıklamarının bir bölümünde, Devlet Bahöeli ile ilgili son günlerde konuşulan "Her şeye hayır diyen" eleştirilerine "Bahçeli Evet dememek için evlenmedi" dedi. 

MHP'DEN SERT TEPKİ GELDİ

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine MHP'den sert tepki geldi. MHP Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, "Evet dememek için evlenmedi" sözleri için Arınç'a ''Bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama sanırım beyni sulanmış'' diye cevap verdi.

MHP İstanbul milletvekili İzzet Ulvi Yönter, CNN TÜRK'te Saynur Tezel Özgentürk'ün konuğu oldu. Yönter, eski Başbakan Yardımcısı, Bülent Arınç'ın, Devlet Bahçeli için ''evet dememek için evlenemedi'' göndermesine sert cevap verdi.

"BEYNİ SULANMIŞ"
''Bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama sanırım beyni sulanmış'' diye söze başlayan Yönter, ''Sanırım bölücü terör örgütü PKK'ya dedikleri evetle bizim evetlerimizi karıştırmış, evet cevabını çok çirkin bir üslupla genel başkanımıza atfediyorlar. Yaşını başını almış insanlara bu tip ifadeler asla yakışmıyor'' dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.