Çankaya Kreş Tavsiyesinde Dikkat Edilecek 6 Madde

Çankaya Kreş Tavsiyesinde Dikkat Edilecek 6 Madde

Ankara/Çankaya'da yer alan Maya Çocuk bizlere önemli uygulamalarıyla Ankara'da çok iyi bir hizmet sunmaktadır. Bu nedenle Çankaya kreş tavsiye ettiğimizde bu okul en başta yer almaktadır.

Ankara/Çankaya'da yer alan Maya Çocuk bizlere önemli uygulamalarıyla Ankara'da çok iyi bir hizmet sunmaktadır. Bu nedenle Çankaya kreş tavsiye ettiğimizde bu okul en başta yer almaktadır.

İş hayatlarının gelişmesi ile beraber kadınlarımız da iş hayatlarında yerlerini almış ve çocuklarımızı emanet edeceğimiz yer önemli bir sorun olmuştur. Hepimiz çocuklarımız belli bir yaşa geldikten sonra onların çok iyi gelişebileceği ve güvenle, mutlulukla vakit geçireceği bir yere ihtiyaç duyarız.

Ailelerin kreş tercihi yaparken dikkat etmesi gereken 6 uygulamaya bir göz atalım:

 Çoklu Zeka Uygulamaları

Maya Çocuk Çankaya anaokulu okul öncesi kurumlarında çocukların sadece tek bir alana değil; sözel, matematiksel, görsel, bedensel, ritmik, sosyal, içsel ve doğa zekası olmak üzere sekiz farklı alanda yaptığı uygulamalarla çocukların çok yönlü zeka gelişimine katkıda bulunmaktadır. Bu anlamda kurum Çankaya kreş kurumları içinde öncü durumdadır.

 Okuma Yazma Uygulamaları

Maya Çocuk Çankaya anaokulu okuma yazmayı bir ders olarak değil, çocukların doğal gelişimi olarak dış dünyadan algılamalarıyla ilişkilendirmekte ve çocuklara bu doğal sürece uygun olarak destek sunarak onların bu gelişimine destek sağlamaktadır. Bu şekilde çocuklar için okuma yazma sıkıcı değil, meraklarını çeken ve kendilerinin ilgilenmek istediği bir alana dönüştürülecektir.

 Tematik Yaklaşım

Daha önceki yaklaşımlardan olan çoklu zeka uygulamaları gibi tematik yaklaşım da çocuklara tek yönlü düşünmek yerine farklı açılardan düşünme ve bakış açısı ile olayları kavrama ve değerlendirme sağlar. Maya Çocuk Çankaya kreş olayları bütüncül bir bakış açısı ile aktararak çocuklara olayları çok yönü kavrama imkanı sunmaktadır. 

 Parmak Kas Ölçümü

Okulun öncü olduğu en önemli uygulamalardan biri de parmak kas ölçümüdür. Yazmaya hazırlık sürecinde olan anaokulu öğrencilerine uygulanarak kalem tutma ve kullanma becerilerinde bir farklılık olursa buna uygun çalışmalarla daha başlangıçta bu soruna çözüm bulmayı amaçlar.

 Kavram Çalışmaları

Okul hayatının ilerleyen dönemlerindeki eğitimlerine ilişkin bir hazırlık aşaması şeklindeki bir eğitimdir. Birçok kavramsal çalışma yapma sağlanarak öğrencilerin daha anaokulu, kreş aşamasında ileriki eğitim ve sosyal yaşantılarındaki başarılarının temeli atılmaktadır.

  Mizaç Tipi Uygulamaları

Her insan farklı özelliklere sahiptir ve bu elbette küçük çocuklarımızda da bu şekildedir. Bu uygulama ile öğrencilerin kendine has özelliklerinin bilinmesi ve öğrencilerin iyi tanınması sağlanır. Her öğrenciyi tanıyarak ona göre yaklaşmak eğitimdeki başarı oranını ve çocuğun okul içindeki mutluluğunu arttıracaktır. Tüm bu uygulamalarıyla önemli bir öncü kurum olan Maya Çocuk Çankaya kreş tavsiye soranlara bizim tavsiyemizdir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.