Çankaya Lise Etüt Merkezi İle Etkili Öğrenin

Çankaya Lise Etüt Merkezi İle Etkili Öğrenin

Genç, dinamik, araştırmacı ve tecrübeli öğretmen kadrosuyla öncelikle öğrencilerin dersi sevmesine odaklanan Çankaya etüt merkezi, geleceğin emanet edileceği bireyler yetiştirmek için çalışır. Kurumumuzda yapılan çalışmalarla gençlerin sadece akademik...

Genç, dinamik, araştırmacı ve tecrübeli öğretmen kadrosuyla öncelikle öğrencilerin dersi sevmesine odaklanan Çankaya etüt merkezi, geleceğin emanet edileceği bireyler yetiştirmek için çalışır.

Kurumumuzda yapılan çalışmalarla gençlerin sadece akademik başarısı üzerinde değil, kişisel gelişimi üzerinde de özenle durulur. Yeni beceriler ve ilgi alanları geliştirebilmeyi öğrenen gençler sosyal aktivitelere yönlendirilerek başarılı ve mutlu olarak yetiştirilir.

 Öğrenci-Veli-Öğretmen Koordinasyonu

Hedefe odaklanan, özgüveni yüksek, dünyayı değiştirebilecek güce sahip ve her biri birbirinden farklı adaylar yetiştirmeye odaklanan Çankaya lise etüt merkezi, eğitim-öğretim dönemi içinde etkili bir veli koordinasyonu sağlayarak öğrenci davranışlarının olumlu yönde etkilenmesini sağlar.

Gerekli durumlarda rehberlik hizmetinin de alınabileceği Çankaya 10. sınıf etüt çalışmalarında belirlenen akademik takvime uygun olarak olumlu sosyal alışkanlıkların kazanılmasına çalışılır.

Zamanını verimli kullanmayı öğrenen gençler, boş zamanlarını kaliteli geçirir. Etüt merkezinde yapılan ders tekrarları öğrencilerin alt yapısının sağlamlaşmasını ve bu da sınav başarısının artmasını kolaylaştırır.

Çankaya etüt merkezi öğrencilerine düzenli ders çalışma ve ödev yapma alışkanlığı kazandırır. Ezbere dayalı olmayan sistemler sayesinde ders çalışma teknikleri geliştirilir. Çalışma alışkanlığı kazanmış bir genç, başarıyı da yakalamıştır. Okul sonrasında branş öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirilen derslerde öğrenciler ilgili kaynaklara kolay ulaşmakla kalmaz, akılcı düşünme ve problem çözme yetenekleri de artırılır.  

 Ailelerin Modern Yardımcıları: Etüt Merkezleri

Bireysel gelişimin sürekliliğini ve kalitesini hedefleyen Çankaya lise etüt merkezi, öğrencilerinin ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak okul hayatının ve sosyal gelişimin olumlu yönde değişmesini sağlar. Öğrencilerini iyi tanıyan kurumumuz, akademik açıdan başarılı ve sosyal açıdan gelişmiş gençler yetiştirir.

Etüt programları dahilinde okulda verilen proje ve performans ödevlerinin araştırılarak ve yaratıcı düşünceler geliştirilerek yapılması alışkanlık haline getirilir. Veli-etüt merkezi-okul ve öğrenci arasında koordineli şekilde sürdürülen çalışmalar alınan geri bildirimler sayesinde düzenli olarak değerlendirilir. Çankaya 10. sınıf etüt merkezi sınıflarındaki zengin teknolojik donanım, yabancı dil destekli eğitim ve dalında uzman öğretmenlerle karşılanır.

Modern çağın eğitim sisteminde yaşanan değişikliklere göre düzenlenen yeni ihtiyaçların karşılandığı etüt merkezinde zorlandıkları veya anlamadıkları konularda ilgili öğretmenlerden destek alarak sınavlara verimli bir şekilde hazırlanır.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN:

Gsm: 0544 472 35 35 - Tel: 0312 472 35 35

Adres

  • Huzur Mah. 1066. Cad. No:29 Öveçler Çankaya Ankara

WEB: http://www.dokuokullari.com.tr/

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.