Cihan Sen başkanlığına Naci Haliloğlu seçildi

Cihan Sen başkanlığına Naci Haliloğlu seçildi

Cihan Sendikalar Konfederasyonu başkanlığına Naci Haliloğlu seçildi

Beş ay önce kurulan Cihan Sendikalar Konfederasyonu 1. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Seçim sonucunda Cihan Sendikalar Konfederasyonu başkanlığına Naci Haliloğlu seçildi.

Türkiye’nin her yerinden gelen delegelerle Ankara Samanyolu Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurul huzurlu bir ortam içinde gerçekleşti. Seçim öncesi veda konuşması yapan Genel Başkan Osman Bahçe, Cihan Sendikalar Konfederasyonu'nun diğer sendikalardan farkına dikkat çekti. Osman Bahçe "Himmeti bütün insanlık olan bu güzide topluluğun oluşturduğu 10 sendikanın çatı ismi de olsa olsa ‘Cihan’ olurdu. Cihan ile 2,5 milyon kamu çalışanı başkalarının yanlışları ile meşgul olmak yerine kendi doğrularının peşinde koşan, siyasallaşmayan, doğruyu kimse söylerse alkışlayan, yanlışı, sahibi kim olursa olsun eleştirebilen müspet bir hareketle tanıştı." dedi.

Konuşmalar, divan kurulu seçimi ve faaliyet raporunun okunmasının ardından başkan ve yönetim kurulu üyelerinin oluşacağı seçime gidildi. 

YENİ BAŞKAN KAMU ÇALIŞANLARINA ZULME DİKKAT ÇEKTİ

Seçim sonucunda Cihan Sendikalar Konfederasyonu Başkanlığına Naci Haliloğlu seçildi. 
Haliloğlu seçim sonrası yaptığı açıklamada son zamanlarda kamu çalışanlarının yaşadığı zulme değinerek, "Kamu hallaç pamuğu gibi atılarak kamu barışı ortadan kaldırılmıştır. Şu anda kimse bulunduğu yerden memnun değil. Herkes yaptığı işlere imza atma noktasında imtina eder duruma gelmiştir. İnsanların birbirlerini jurnalleme dönemi başlamıştır. Kamuda Cumhuriyet döneminde şimdiye kadar yaşanmamış zulme dayalı bir dönemden geçiyoruz. Bu noktada konfederasyonumuz doğru ve haklı bildiği konuların arkasında durdu ve durmaya da devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum